Graszoden Maastricht

Waar leggen wij de graszoden in Maastricht

Wij zijn in Maastricht zeer actief als bedrijf in het leggen van graszoden. Zo zijn wij in alle 5 de stadsdelen actief in het leggen van de grasmatten.

In het stadsdeel Zuid-West zijn wij actief in de wijken Villapark, Jekerdal, Biesland, Campagne, Wolder en Sint Pieter.

In het stadsdeel Noord-West zijn wij actief in de wijken Brusselsepoort, Mariaberg, Belfort, pottenberg, Malpertuis, Caberg, Oud-Caberg, Malberg, Dousberg-Hanzendans, Daalhof en de wijk Boschpoort.

In het Stadsdeel Noord-Oost zijn wij actief in de wijken Beatrixhaven, Borgharen, Itteren, Meerssenhoven, Wyckerpoort, Wittevrouwenveld, Nazareth en de wijk Limmel.

In het stadsdeel Zuid-Oost zijn wij actief in de wijken Randwyck, Heugem, Heugemerveld, Scharn, Heer, De Heeg en de wijk Vroendaal. 

Tot slot zijn wij ook actief in het centrum van Maastricht. Hierbij moet men denken aan het centrum en de wijken Jekerkwartier en Kommelkwartier.

Al het groen in Maastricht

Maastricht is gelegen in het zuiden van Nederland in de provincie Limburg. De stad telt ongeveer 122.000 inwoners. Het is een stad dat redelijk wat natuur om zich heen heeft. Daarnaast is het ook een waterrijk gebied dat mede te danken is aan de maas die langs Maastricht stroomt. Rondom Maastricht liggen een aantal mooie natuurgebieden waaronder het Frontenpark en het Landgoederenzone.

Het Frontenpark is een zeer mooi park wat redelijk wat historie met zich meebrengt. Zo staat in dit park een oude vesting en zijn hier oude stadsmuren te bezichtigen. Daarnaast is het een groenrijke omgeving waar men lekker kan rondwandelen.

De Landgoederenzone is een gebied in Maastricht waar zich een groot aantal landgoederen bevind. Het gebied bevat ook veel natuur en er zijn dan ook projecten bezig om dit extra te stimuleren.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Maastricht niet

In de nieuwbouwwijken van Maastricht zijn wij als bedrijf actief in het leggen van grasmatten. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Amby en Malberg. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op groen en moderniteit.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de natuurgebieden en historische monumenten die de stad Maastricht kent zijn er in het centrum ook verschillende natuurparkjes aanwezig waar men een heerlijke wandeling kan maken of even tot rust kan komen. Er staan verschillende bankjes in deze parken waar men even kan gaan zitten en kan genieten van de groene natuur.

Projecten in Maastricht

Alle projecten

Graszoden leggen Maastricht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Maastricht. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Maastricht

Wilt u graszoden laten leggen in Maastricht? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Maastricht gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Maastricht

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Maastricht? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Maastricht

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.