Graszoden van Gras en Groen

"Premium graszoden, graszoden van het allerhoogste kwaliteitslabel!"

Gras en Groen Graszoden levert en legt uitsluitend graszoden, ook wel grasmatten genoemd, van de allerhoogste kwaliteit. Met graszoden kan binnen een erg korte tijd een nieuw gazon aangelegd worden. De premium graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst. Het kweekproces, waarbij vrijwel dagelijks onderhoud aan de graszoden wordt gepleegd, draagt zorg voor de perfecte kwaliteit van de graszoden.

Hierdoor krijgen de graszoden de volgende kenmerken:Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin

Graszoden van Champions League kwaliteit

De graszoden die wij leggen worden gekweekt door Hendriks Graszoden uit Heythuysen. Gras en Groen Graszoden is trots op de exclusieve samenwerking die zij met deze gerenommeerde graszodenweker hebben. Het familiebedrijf heeft maar liefst ruim 300 hectare grond waar graszoden op worden gekweekt. Zij zijn dan ook één van de grootste graszodenkwekers van Europa. De grasmatten die zij kweken gaan de hele wereld over. Zij leveren aan de grootste sportevenementen zoals de EK en WK voetbal. 

Bij voetbalclubs zoals AC Milan en Real Madrid wordt er gevoetbald op velden die afkomstig zijn van dezelfde kwekerij als de graszoden die Gras en Groen bij u komt leggen. U krijgt dus een gazon van Champions League-kwaliteit. Naast leverancier van de Europese top speelt ook de traditionele top-3 op velden afkomstig uit Heythuysen. Met de keuze voor premium graszoden van Gras en Groen kiest u dus voor kwaliteit.

Graszoden van premium kwaliteit

Wij leggen uitsluitend graszoden van premium kwaliteit. Deze graszoden zijn het meest geschikt voor het vormen van een speelgazon.

U krijgt met premium graszoden een gazon dat:

Prijzen van onze graszoden

Wat de graszoden kosten per m² is afhankelijk van wat u wilt.

U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende opties:

Op de pagina graszoden prijzen vindt u alle tarieven die wij voor de verschillende opties hanteren.

Graszoden online bestellen 

Wilt u zelf graszoden gaan leggen? Dan kunt u bij Gras en Groen de premium graszoden online bestellen en afhalen in Den Bosch. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en kunt u thuis direct aan de slag met het aanleggen van het gazon bij u in de tuin. Klik op de onderstaande graszode om online uw bestelling te plaatsen.graszoden kopen
Graszoden p/m²

€ 2,-    

Premium graszoden

Graszoden kopen en online bestellen. Elke graszode is exact 1m².

Lees verder
Gardener Pro 2
Gardener Pro

€ 15,-    

Verpakking 4 kg

Gardener Professional is de ideale bodembemesting voor uw graszoden.

Lees verder
Myco gazon
Myco-Gazon

€ 51,75    

Ecostyle 25 kg

100% organische gazonmest van Ecostyle. Goed voor 250m².

Lees verder
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Athmer


5

"De communicatie en het nakomen van de afspraken was perfect, de grasmat is keurig gelegd."

Graszoden leggen Oss
Referenties
Nieuwsberichten
Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Wat kunt u doen tegen mollen?
Nieuwsberichten

Kweekproces graszoden

Het kweken van graszoden is iets wat zeker in de laatste decennia steeds meer bekendheid heeft gekregen. De groeiende vraag naar graszoden heeft hier grote invloed op gehad. Waar voorheen nog veelal met graszaad werd gewerkt, kent tegenwoordig ook de consument het gemak van de graszoden. Belangrijk onderdeel van het kweekproces is het toepassen van de juiste graszaden. Door rekening te houden met de toepassing en groeiwijze van de grassen is deze samenstelling verandering onderhevig. Tevens worden er grassoorten ontwikkeld die zich aanpassen aan het veranderende klimaat. Graszoden van Gras en Groen hebben de volgende samenstelling qua graszaden:

Gedurende 12 tot 14 maanden wordt het gras opgekweekt tot een sterke en compacte graszode. Tijdens het kweekproces voert de graszodenkweker op grote schaal het gazononderhoud uit dat u ook in de tuin heeft. Doordat het gras gekweekt wordt onder de meest ideale omstandigheden, ontwikkelt zich een prachtig gazon dat later in stroken wordt gesneden en bij u terecht komt als premium graszode. Tijdens het kweken wordt geen gebruik gemaakt van plastic netten. Dankzij een sterk wortelstelsel is dit overbodig!

Nieuwsgierig geworden naar onze grasmatten?

Gras en Groen Graszoden kan snel en op korte termijn graszoden bij u komen leggen. Wij leggen op vakkundige wijze premium graszoden tegen een scherpe prijs. Wanneer u nu nog een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 14 dagen bij u in te plannen.

 

klanttevredenheid

Gras en Groen scoort in e-komi een 9,2

laten leggen

Binnen 21 dagen graszoden leggen

garantie

3 maanden garantie op graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium graszoden laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf graszoden leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u natuurlijk kopen in Den Bosch.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u de graszoden zelf leggen? Dan kunt u deze graszoden ook afhalen in Den Bosch bij Gras en Groen. Voor slechts € 2,- per m² kunt u verse premium grasmatten afhalen.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen