Graszoden van Gras en Groen

"Premium graszoden, graszoden van het allerhoogste kwaliteitslabel!"

Gras en Groen Graszoden levert en legt uitsluitend graszoden, ook wel grasmatten genoemd, van de allerhoogste kwaliteit. Met graszoden kan binnen een erg korte tijd een nieuw gazon aangelegd worden. De premium graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst. Het kweekproces, waarbij vrijwel dagelijks onderhoud aan de graszoden wordt gepleegd, draagt zorg voor de perfecte kwaliteit van de graszoden.

Hierdoor krijgen de graszoden de volgende kenmerken:Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin

Champions League graszoden

De graszoden die wij leggen, worden gekweekt door Hendriks Graszoden uit Heythuysen. Wij zijn trots op de exclusieve samenwerking met deze gerenommeerde graszodenweker. Familiebedrijf Hendriks Graszodenheeft maar liefst ruim 300 hectare grond waarop de grasmatten worden gekweekt. Zij zijn dan ook één van de grootste graszodenkwekers van Europa en de door hen gekweekte grasmatten gaan de hele wereld over. Bij de grootste sportevenementen zoals het EK en WK-voetbal zijn zij leverancier. 

Bij voetbalclubs zoals AC Milan en Real Madrid wordt er gevoetbald op velden die afkomstig zijn van dezelfde kwekerij als de graszoden die Gras en Groen bij u komt leggen. U krijgt dus Champions League-graszoden. Naast leverancier van de Europese top speelt ook de traditionele top-3 uit Nederland op velden afkomstig uit Heythuysen. Met de keuze voor premium graszoden van Gras en Groen kiest u dus voor kwaliteit.

Graszoden van premium kwaliteit

Wij leggen uitsluitend graszoden van premium kwaliteit. Deze graszoden zijn het meest geschikt voor het vormen van een speelgazon.

U krijgt met premium graszoden een gazon dat:

 

Prijzen van onze graszoden

Wat de graszoden kosten per m² is afhankelijk van wat u wilt.

U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende opties:

Op de pagina graszoden prijzen vindt u alle tarieven die wij voor de verschillende opties hanteren.

Graszoden online bestellen 

Wilt u zelf graszoden gaan leggen? Dan kunt u bij Gras en Groen de premium graszoden online bestellen en afhalen in Den Bosch. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en kunt u thuis direct aan de slag met het aanleggen van het gazon bij u in de tuin. Klik op de onderstaande graszoden om online uw bestelling te plaatsen.Graszoden ? 2,50
Afhaal graszoden

€ 2,50    

Premium kwaliteit

Graszoden van champions league kwaliteit voor een speelgazon.

Bestel direct
Gardener professional 2,5
Gardener pro

€ 7,50    

Startbemesting 2 kg

Startbemesting voor een snelle worteling van graszoden.

Bestel direct
Bodem actief 2,5 kg
Bodem actief 2,5 kg

€ 10,95    

Gras en Groen

Bodem Actief is een bodemverbeteraar. Stimuleert en activeert het bodemleven.

Bestel direct
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nieuwegein

Van Dorp


5

"Zeer vriendelijke werkmannen, waren perfect op tijd volgens afspraak. "

Graszoden leggen Nieuwegein
Referenties
Nieuwsberichten
Gazonkalk strooien in het najaar

Nu de winter eraan zit te komen is het weer tijd om kalk te strooien. Maar waarom is dit nodig? Lees hier meer over de redenen om kalk te strooien en de hoeveelheid die nodig is.

Gazonkalk strooien in het najaar
Nieuwsberichten

Kweekproces graszoden

Het kweken van graszoden is iets wat zeker in de laatste decennia steeds meer bekendheid heeft gekregen. De groeiende vraag naar graszoden heeft hier grote invloed op gehad. Waar voorheen nog veelal met graszaad werd gewerkt, kent tegenwoordig ook de consument het gemak van de graszoden. Belangrijk onderdeel van het kweekproces is het toepassen van de juiste graszaden. Door rekening te houden met de toepassing en groeiwijze van de grassen is deze samenstelling aan verandering onderhevig. Tevens worden er grassoorten ontwikkeld die zich aanpassen aan het veranderende klimaat.

Graszoden van Gras en Groen hebben de volgende samenstelling qua graszaden:

Gedurende 12 tot 14 maanden wordt het gras opgekweekt tot een sterke en compacte graszode. Tijdens het kweekproces voert de graszodenkweker op grote schaal het gazononderhoud uit dat u ook in de tuin heeft. Doordat het gras gekweekt wordt onder de meest ideale omstandigheden, ontwikkelt zich een prachtig gazon dat later in stroken wordt gesneden en bij u terecht komt als premium graszode. Tijdens het kweken wordt geen gebruik gemaakt van plastic netten. Dankzij een sterk wortelstelsel is dit overbodig!

Wet- en regelgeving

Om de negatieve gevolgen van bestrijdingsmiddelen tegen te gaan wordt het gebruik ervan steeds vaker aan banden gelegd. Als natuurliefhebbers juichen wij dit natuurlijk van harte toe. Toch heeft dit ook een keerzijde: graszodenkwekers hebben steeds minder en minder mogelijkheden om onkruid en straatgras tegen te gaan.

Goed onderhoud en een zuiver graszaadmengsel zijn inmiddels de belangrijkste wapens tegen ongewenste planten in de graszoden. Het kan dan ook voorkomen dat dit onkruid zich in de graszoden bevindt. Daar kunnen wij en de graszodenkweker helaas geen garanties meer voor afgeven.

Nieuwsgierig geworden naar onze grasmatten?

Gras en Groen Graszoden kan snel en op korte termijn graszoden bij u komen leggen. Wij leggen op vakkundige wijze premium graszoden tegen een scherpe prijs. Wanneer u nu een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 21 dagen bij u in te plannen.


Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen