Graszoden van Gras en Groen

"Premium graszoden, graszoden van het allerhoogste kwaliteitslabel!"

Gras en Groen Graszoden levert en legt uitsluitend graszoden, ook wel grasmatten genoemd, van de allerhoogste kwaliteit. Met graszoden kan binnen een erg korte tijd een nieuw gazon aangelegd worden. De premium graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst. Het kweekproces, waarbij vrijwel dagelijks onderhoud aan de graszoden wordt gepleegd, draagt zorg voor de perfecte kwaliteit van de graszoden.

Hierdoor krijgen de graszoden de volgende kenmerken:Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin
Graszoden, Grasmatten, Grasrollen, Gazon, Gras, Tuin

Graszoden van Champions League kwaliteit

De graszoden die wij leggen, worden gekweekt door Hendriks Graszoden uit Heythuysen. Gras en Groen Graszoden is trots op de exclusieve samenwerking die wij met deze gerenommeerde graszodenweker hebben. Het familiebedrijf heeft maar liefst ruim 300 hectare grond waar graszoden op worden gekweekt. Zij zijn dan ook één van de grootste graszodenkwekers van Europa en de door hen gekweekte grasmatten gaan de hele wereld over. Zij leveren aan de grootste sportevenementen zoals het EK en WK-voetbal. 

Bij voetbalclubs zoals AC Milan en Real Madrid wordt er gevoetbald op velden die afkomstig zijn van dezelfde kwekerij als de graszoden die Gras en Groen bij u komt leggen. U krijgt dus een gazon van Champions League-kwaliteit. Naast leverancier van de Europese top speelt ook de traditionele top-3 op velden afkomstig uit Heythuysen. Met de keuze voor premium graszoden van Gras en Groen kiest u dus voor kwaliteit.

Graszoden van premium kwaliteit

Wij leggen uitsluitend graszoden van premium kwaliteit. Deze graszoden zijn het meest geschikt voor het vormen van een speelgazon.

U krijgt met premium graszoden een gazon dat:

Prijzen van onze graszoden

Wat de graszoden kosten per m² is afhankelijk van wat u wilt.

U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende opties:

Op de pagina graszoden prijzen vindt u alle tarieven die wij voor de verschillende opties hanteren.

Graszoden online bestellen 

Wilt u zelf graszoden gaan leggen? Dan kunt u bij Gras en Groen de premium graszoden online bestellen en op zaterdag afhalen in Den Bosch. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en kunt u thuis direct aan de slag met het aanleggen van het gazon bij u in de tuin. Klik op de onderstaande graszoden om online uw bestelling te plaatsen.Graszoden ? 2,50
Afhaal graszoden

€ 2,50    

Premium kwaliteit

Graszoden van champions league kwaliteit voor een speelgazon.

Bestel direct
Gardener professional 2,5
Gardener pro

€ 7,50    

Startbemesting 2 kg

Startbemesting voor een snelle worteling van graszoden.

Bestel direct
Bodem actief 2,5 kg
Bodem actief 2,5 kg

€ 10,95    

Gras en Groen

Bodem Actief is een bodemverbeteraar. Stimuleert en activeert het bodemleven.

Bestel direct
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Peter van de Kant


5

"Al met al een aanrader!"

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties
Nieuwsberichten
Gazon herstellen van droogteschade

Wilt u het gazon herstellen van droogte schade? Lees hier het advies van Gras en Groen!

Gazon herstellen van droogteschade
Nieuwsberichten

Kweekproces graszoden

Het kweken van graszoden is iets wat zeker in de laatste decennia steeds meer bekendheid heeft gekregen. De groeiende vraag naar graszoden heeft hier grote invloed op gehad. Waar voorheen nog veelal met graszaad werd gewerkt, kent tegenwoordig ook de consument het gemak van de graszoden. Belangrijk onderdeel van het kweekproces is het toepassen van de juiste graszaden. Door rekening te houden met de toepassing en groeiwijze van de grassen is deze samenstelling aan verandering onderhevig. Tevens worden er grassoorten ontwikkeld die zich aanpassen aan het veranderende klimaat. Graszoden van Gras en Groen hebben de volgende samenstelling qua graszaden:

Gedurende 12 tot 14 maanden wordt het gras opgekweekt tot een sterke en compacte graszode. Tijdens het kweekproces voert de graszodenkweker op grote schaal het gazononderhoud uit dat u ook in de tuin heeft. Doordat het gras gekweekt wordt onder de meest ideale omstandigheden, ontwikkelt zich een prachtig gazon dat later in stroken wordt gesneden en bij u terecht komt als premium graszode. Tijdens het kweken wordt geen gebruik gemaakt van plastic netten. Dankzij een sterk wortelstelsel is dit overbodig!

Nieuwsgierig geworden naar onze grasmatten?

Gras en Groen Graszoden kan snel en op korte termijn graszoden bij u komen leggen. Wij leggen op vakkundige wijze premium graszoden tegen een scherpe prijs. Wanneer u nu een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 21 dagen bij u in te plannen.

 

Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen