Graszoden Hoofddorp

Waar leggen wij de graszoden in Hoofddorp

Als bedrijf zijn wij in Hoofddorp zeer actief met het leggen van grasmatten. Zo zijn wij actief in de wijken ten oosten van de Kagertocht. Hieronder valt de wijk Hoofddorp Oost. Wij werken ook tussen de Kagertocht en de Hoofdvaart. Hieronder vallen de wijken Arnolduspark, Hoofddorp-Centrum, Fruittuinen, Piratenwijk, Graan voor Visch en De President. Ons werkgebied ligt ook tussen de Hoofdvaart en de Nieuwkerkertocht. Hieronder vallen de wijken Oud-West, Pax, Toolenburg-Oost en Toolenburg-Zuid. Daarnaast werken wij tussen de Nieuwerkerkertocht en de IJweg. Hieronder vallen de wijken Vrijschot-Noord, Bleesland, Vrijschot-Zuid, Bornholm en Toolenburg-West. Tot slot leggen wij onze graszoden ook ten westen van de IJweg. Hieronder vallen de wijken Overbos, Floriande en de Boseilanden.

In omliggende gemeentes rondom Hoofddorp zijn wij ook actief met het leggen van graszoden. Zo reikt ons werkgebied tot o.a. Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemstede, Aalsmeer en Badhoevedorp.

Al het groen in Hoofddorp

De Gemeente Hoofddorp is gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 73.000 inwoners.

De gemeente Hoofddorp kent een aantal natuur- en recratiegebieden. De meest bekende natuurgebieden zijn De Heimanshof en Het Wandelbos aan de Boslaan. Daarnaast kent Hoofddorp een zeer mooi recreatiegebied genaamd De Toolenburgerplas.

De Heimanshof is een wilde plantentuin waar wilde planten, insecten en vogels in hun natuurlijke omgeving leven. De tuin is ongeveer één hectare groot. Men kan hier rondkijken en genieten van de flora en fauna.

Het Wandelbos aan de Boslaan is het oudste park van Hoofddorp. Dit park heeft gedeeltelijk gefunctioneerd als terrein voor o.a. de Floriade.

De Toolenburgerplas is een recreatiegebied in het zuiden van Hoofddorp. Het recreatiegebied bezit o.a. een groot meer waar in de zomer veel mensen gaan zwemmen. Daarnaast ken het gebied een bosrijk gebied met enkele wandelpaden. Deze paden worden veel gebruikt door wandelaars, fietsers en hardlopers.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Hoofddorp niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Enkele wijken waar wij actief zijn, zijn Dahliahof en het Tudorpark.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

De stad Hoofddorp kent in zijn centrum leuke stadsparkjes waar men even tot rust kan komen. Er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoofddorp

Wilt u met graszoden in Hoofddorp een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hoofddorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoofddorp uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hoofddorp € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hoofddorp dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Hoofddorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoofddorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoofddorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoofddorp

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen