Graszoden Hoofddorp

Waar leggen wij de graszoden in Hoofddorp

Als bedrijf zijn wij in Hoofddorp zeer actief met het leggen van grasmatten. Zo zijn wij actief in de wijken ten oosten van de Kagertocht. Hieronder valt de wijk Hoofddorp Oost. Wij werken ook tussen de Kagertocht en de Hoofdvaart. Hieronder vallen de wijken Arnolduspark, Hoofddorp-Centrum, Fruittuinen, Piratenwijk, Graan voor Visch en De President. Ons werkgebied ligt ook tussen de Hoofdvaart en de Nieuwkerkertocht. Hieronder vallen de wijken Oud-West, Pax, Toolenburg-Oost en Toolenburg-Zuid. Daarnaast werken wij tussen de Nieuwerkerkertocht en de IJweg. Hieronder vallen de wijken Vrijschot-Noord, Bleesland, Vrijschot-Zuid, Bornholm en Toolenburg-West. Tot slot leggen wij onze graszoden ook ten westen van de IJweg. Hieronder vallen de wijken Overbos, Floriande en de Boseilanden.

In omliggende gemeentes rondom Hoofddorp zijn wij ook actief met het leggen van graszoden. Zo reikt ons werkgebied tot o.a. Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemstede, Aalsmeer en Badhoevedorp.

Al het groen in Hoofddorp

De Gemeente Hoofddorp is gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 73.000 inwoners.

De gemeente Hoofddorp kent een aantal natuur- en recratiegebieden. De meest bekende natuurgebieden zijn De Heimanshof en Het Wandelbos aan de Boslaan. Daarnaast kent Hoofddorp een zeer mooi recreatiegebied genaamd De Toolenburgerplas.

De Heimanshof is een wilde plantentuin waar wilde planten, insecten en vogels in hun natuurlijke omgeving leven. De tuin is ongeveer één hectare groot. Men kan hier rondkijken en genieten van de flora en fauna.

Het Wandelbos aan de Boslaan is het oudste park van Hoofddorp. Dit park heeft gedeeltelijk gefunctioneerd als terrein voor o.a. de Floriade.

De Toolenburgerplas is een recreatiegebied in het zuiden van Hoofddorp. Het recreatiegebied bezit o.a. een groot meer waar in de zomer veel mensen gaan zwemmen. Daarnaast ken het gebied een bosrijk gebied met enkele wandelpaden. Deze paden worden veel gebruikt door wandelaars, fietsers en hardlopers.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Hoofddorp niet

In de nieuwbouwwijken zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Enkele wijken waar wij actief zijn, zijn Dahliahof en het Tudorpark.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

De stad Hoofddorp kent in zijn centrum leuke stadsparkjes waar men even tot rust kan komen. Er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoofddorp

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hoofddorp? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hoofddorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoofddorp graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hoofddorp

Wilt u bij u in Hoofddorp de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Stein

Peter van der Sluijs


5

"Super werk afgeleverd"

Graszoden leggen Stein
Referenties

Graszoden in Hoofddorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoofddorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoofddorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoofddorp

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen