Graszoden Barendrecht

Waar leggen wij de graszoden in Barendrecht

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Barendrecht. Zo zijn wij als bedrijf o.a. actief in de aanleg van onze grasmatten in de wijken Barendrecht Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijhoekakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen en natuurlijk zijn wij ook actief in het centrum van Barendrecht.

Ook in de gemeentes rondom Barendrecht zijn wij als bedrijf zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot Molenvliet, Lombardijen, Hordijkerveldm Groot IJsselmonde, Ridderkerk, Rijsoord, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Al het groen in Barendrecht

Barendrecht is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De provincie telt ongeveer 47.000 inwoners. Qua groene omgeving zit het in Barendrecht goed. Zo zijn er vele natuurparken in en rondom de stad aanwezig. Enkele parken zijn o.a. Park De Ark, Park Buitenoord, Ridderpark en Carnisserpark.

Park De Ark is een mooi natuurlijk park dat momenteel nog in ontwikkeling is. Het beloofd een zeer mooi park te worden waar men even heerlijk tot rust kan komen.

Park Buitenoord ligt in het centrum van Barendrecht. Dit park is het oudste park van Barendrecht. In het park staan vele bomen en er zijn voldoende bankjes/grasvelden waar men even heerlijk kan gaan zitten.

Het Ridderpark en Carnisserpark zijn ook leuke stadsparken om even lekker doorheen te wandelen en even tot rust te komen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Barendrecht niet

Wij als bedrijf zijn ook in de nieuwbouwwijken van Barendrecht zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Zo zijn wij o.a. aan het werk in de wijken Carnisserhoeck, De Boomgaard, Waelhof ´t, Vancouver en de wijk Rijtuigwei.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en de drukte van de stad dan kan men even vluchten naar één van de vele stadsparken die Barendrecht kent. Deze stadsparken zijn zowel binnen als buiten het centrum gelegen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Barendrecht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Barendrecht? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Barendrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Barendrecht graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Barendrecht

Wilt u bij u in Barendrecht de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Drunen

Marijke van Oijen - Merkx


5

"Goed, snel en volgens afspraak geleverd! "

Graszoden leggen Drunen
Referenties

Graszoden in Barendrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Barendrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Barendrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Barendrecht

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen