Graszoden Zwijndrecht

Graszoden - waar worden ze in Zwijndrecht gelegd?

Zwijndrecht is een behoorlijke gemeente en telt 45 duizend inwoners. Waar vroeger Heerjansdam nog een afzonderlijk dorp was, is deze sinds 2003 toegevoegd aan de gemeente Zwijndrecht. Maar er zijn meerdere dorpen die deel uit mogen maken van deze aantrekkelijke gemeente, namelijk: Groote-Lindt, Kijfhoek, Kleine-Lindt en Achter-Lindt. Naast deze deelgemeenten bestaat Zwijndrecht grofweg uit de volgende zes wijken: Kort Ambacht, Nederhoven, Heer Oudelands Ambacht, Walburg, Noord als ook het centrum van de stad.

Zwijndrecht ligt onder de rook van Rotterdam.

Natuurparken rondom de stad:

Het Sandelingen-Ambacht Park ligt ten noorden van Zwijndrecht. Dit mooie natuur- en recreatiegebied biedt de bezoeker een gevarieerde inrichting. Het uitzicht over de polder is fenomenaal te noemen. Het aparte van dit gebied is, dat er middenin nauwelijks wordt gemaaid en er daar een prachtige kruiden- en bloemrijke weide is ontstaan. De wandelpaden zijn vooral gericht op de heuvel, omdat u juist daar het best van het uitzicht kunt genieten. Dit park wordt gekenmerkt door een grote waterplas met daaromheen een ligweide. Recreëren is daar dus zeer goed mogelijk.

Al het groen in Zwijndrecht:

Ook in de stad Zwijndrecht zelf treft u genoeg groen om u heen. U kunt daar genieten van uw rust in een paar parken, onder meer Munnikendevel, Munnikenpark, De Hoge Devel en Park Molenvliet. Het is absoluut de moeite waard om langs het water heerlijke wandeltochten te maken. Niet alleen langs het water kunt u wandelen of fietsen; de gemeente Zwijndrecht heeft in de gehele prachtige en groene omgeving diverse wandel- en fietsroutes uitgezet.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zwijndrecht

Wilt u met graszoden in Zwijndrecht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zwijndrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zwijndrecht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zwijndrecht € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zwijndrecht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

van Beers


5

"De graszoden liggen als een biljart laken, hier kan menig voetbalclub jaloers op zijn!"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Zwijndrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zwijndrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zwijndrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zwijndrecht

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen