Graszoden Zutphen

Waar leggen wij de graszoden in Zutphen

Als bedrijf zijn wij zeer actief in de gemeente Zutphen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de wijken De Hoven, Noordveen, Warnsveld, Zuidwijken, De Mars, Deventerwegkwartier, Staatsliedenkwartier, Componistenbuurt, Warnsveldsewegkwartier, Voorsteralleekwartier, Bronsbergen en Warken. Daarnaast zijn wij ook actief in het centrum van Zutphen. Zowel voor het aanleggen van tuinen als het aanleggen van grasmatten zijn wij in deze wijken actief.

Daarnaast zijn wij ook zeer actief in de omliggende dorpen  rondom de gemeente Zutphen. Zo leggen wij graszoden in Voorst, Eerbeek, Brummen, Steenderen, Baak, Wichmond, Vorden, Eefde, Almen en Gorssel.

Al het groen in Zutphen

Zutphen is een gemeente dat gelegen is in de provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer 47.000 inwoners en bezit redelijk wat groene gebieden. Ook is het een zeer waterrijk gebied wat mede te danken is aan de ligging langs de IJssel. Daarnaast kent de gemeente ook 2 grote water plassen genaamd De Vijver en het Bronsbergenmeer.

Qua groen heeft de gemeente Zutphen het Kapsebos en het Veldese Bos. Deze gebieden zijn niet heel groot maar zijn zeer geschikt om een leuke wandeltocht te maken. De bossen worden veelal gebruikt als honden uitlaat plek.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zutphen niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief in de nieuwbouwwijken van Zutphen. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Noorderhaven, Waterkwatier en Leesten. Deze wijken zijn zeer modern ontworpen en er is zowel gedacht aan voldoende groen als voldoende speelruimte voor kinderen. Veel mensen komen tot rust in wijken waar veel groen aanwezig is en willen dit gevoel ook in hun eigen tuin krijgen. Wij als bedrijf zijn zeer geschikt om deze wensen voor u te vervullen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast het bosgebied net buiten Zutphen en de zeer mooie vijvers die in Zutphen aanwezig zijn, zijn er in het centrum ook enkele parken gevestigd. In deze parken staan voldoende bankjes waar men even lekker tot rust kan komen. Ook is er in deze parken voldoende groen aangelegd en zijn er speeltuintjes waar kinderen kunnen spelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zutphen

Wilt u met graszoden in Zutphen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zutphen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zutphen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zutphen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zutphen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Maastricht

Paul Nyst


5

"Klasse!"

Graszoden leggen Maastricht
Referenties

Graszoden in Zutphen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zutphen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zutphen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zutphen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen