Graszoden Zuid-Holland

Ook in Zuid Holland kunt u terecht bij Gras en Groen voor uw graszoden. Wij kunnen ze voor u leggen maar wanneer u zelf aan de slag wilt kunnen we ze natuurlijk ook komen bezorgen. Onze werknemers zijn regelmatig bij u in de buurt werkzaam. Op de pagina afgeronde projecten kunt u alle projecten bij u in de provincie bekijken. Grote kans dat er ook in uw stad of dorp graszoden zijn gelegd door onze werknemers.

Welke diensten bieden wij aan in Zuid Holland?

Bent u een particulier of bedrijf en bent u woonachtig of gevestigd in Zuid Holland dan is Gras en Groen uw partij voor het leveren en leggen van graszoden. Wij werken uitsluitend met premium graszoden, dit zijn graszoden van de allerbeste kwaliteit. Deze graszoden leggen wij op vakkundige wijze aan voor het vormen van een nieuw gazon. Onze medewerkers zijn mede dankzij uitstekende apparatuur ook in staat om uw gazon te vervangen. In één dag voeren wij uw bestaande gazon af en leggen wij een perfect donker groen gazon aan.

Wilt u liever zelf aan de slag, dat kan ook natuurlijk. Onze bezorgservice komt de graszoden bij u in de provincie Zuid Holland bezorgen. U bent dan verzekerd van graszoden van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die wij zelf gebruiken. Met de handige leginstructie die u van ons krijgt wordt het zelf leggen van graszoden een fluitje van een cent.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zuid-Holland

Wilt u met graszoden in Zuid-Holland een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zuid-Holland vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zuid-Holland uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zuid-Holland € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zuid-Holland dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Roy Appels


5

"Ik kom hier in de toekomst zeker terug!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties


Afgeronde projecten in Zuid-Holland

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen