Graszoden Zoetermeer

Waar leggen wij de graszoden in Zoetermeer

In de gemeente Zoetermeer zijn wij als bedrijf zijn wij zeer actief in de aanleg van grasmatten en tuinen. Ons werkgebied ligt o.a. in de wijken Meerzicht, Buytenwegh, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Zoetermeer.

Daarnaast zijn wij ook actief in de omliggende gemeentes rondom Zoetermeer. In de gemeentes Pijnacker, Nootdorp, Voorburg, Voorschoten, Zoeterwoude, Zevenhuizen, Waddinxveen en Boskoop zijn wij actief met de aanleg van grasmatten en complete tuinen.

Al het groen in Zoetermeer

De gemeente Deventer is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 124.000 inwoners. In de gemeente zijn zeer mooie natuurgebieden te vinden. Zo zijn de natuurgebieden het Balijbos, het Noordelijk Plassengebied en de Meerpolder zeer mooie uitgestrekte natuurgebieden waar men heerlijk kan rondlopen en genieten van de natuur.

Het Balijbos is een natuurgebied dat zeer bosrijk is. Er zijn in dit gebied veel verschillende flora en fauna te vinden. Het gebied maakt ook deel uit van de Groen-Blauwe Slinger. Dit betekend dat het gebied bijdraagt aan de groenverbinding tussen de verschillende regio´s. De vele wandelpaden die zijn aangelegd geven mensen de gelegenheid dit gebied te verkennen.

Het Noordelijke Plassengebied is een waterrijk gebied waar watersporters veel gebruik van maken. Zo kan men hier heerlijk rondvaren, kanoën en natuurlijk zijn ook de hengelsportliefhebbers van de partij.

De Meerpolder is een 550 hectare groot polder gebied. Het is een uitgestrekt gebied waar veel akkerbouwgrond te vinden is. Er zijn geasfalteerde fietspaden door het gebied aangelegd waar door fietsers en ook wandelaars veel gebruik van wordt gemaakt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zoetermeer niet

In de nieuwbouwwijken van Zoetermeer zijn wij als bedrijf ook zeer actief in de aanleg van complete tuinen en graszoden. Zo zijn wij o.a. in de wijken Castagnehof en Soeterdael zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als men geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezichtigen en toch even een rustmoment wil dan kunnen zij natuurlijk ook naar één van de stadsparken van Zoetermeer gaan om daar even tot rust te komen. De stad kent enkele stadsparken waar veel groene omgeving is gecreëerd. Er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zoetermeer

Wilt u met graszoden in Zoetermeer een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zoetermeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zoetermeer uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zoetermeer € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zoetermeer dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Eindhoven

M de Haele


5

"De snelheid van de offerte, de snelheid van het plannen en de snelheid van de werkzaamheden zijn top!"

Graszoden leggen Eindhoven
Referenties

Graszoden in Zoetermeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zoetermeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zoetermeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zoetermeer

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen