Graszoden Zoetermeer

Waar leggen wij de graszoden in Zoetermeer

In de gemeente Zoetermeer zijn wij als bedrijf zijn wij zeer actief in de aanleg van grasmatten en tuinen. Ons werkgebied ligt o.a. in de wijken Meerzicht, Buytenwegh, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Zoetermeer.

Daarnaast zijn wij ook actief in de omliggende gemeentes rondom Zoetermeer. In de gemeentes Pijnacker, Nootdorp, Voorburg, Voorschoten, Zoeterwoude, Zevenhuizen, Waddinxveen en Boskoop zijn wij actief met de aanleg van grasmatten en complete tuinen.

Al het groen in Zoetermeer

De gemeente Deventer is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 124.000 inwoners. In de gemeente zijn zeer mooie natuurgebieden te vinden. Zo zijn de natuurgebieden het Balijbos, het Noordelijk Plassengebied en de Meerpolder zeer mooie uitgestrekte natuurgebieden waar men heerlijk kan rondlopen en genieten van de natuur.

Het Balijbos is een natuurgebied dat zeer bosrijk is. Er zijn in dit gebied veel verschillende flora en fauna te vinden. Het gebied maakt ook deel uit van de Groen-Blauwe Slinger. Dit betekend dat het gebied bijdraagt aan de groenverbinding tussen de verschillende regio´s. De vele wandelpaden die zijn aangelegd geven mensen de gelegenheid dit gebied te verkennen.

Het Noordelijke Plassengebied is een waterrijk gebied waar watersporters veel gebruik van maken. Zo kan men hier heerlijk rondvaren, kanoën en natuurlijk zijn ook de hengelsportliefhebbers van de partij.

De Meerpolder is een 550 hectare groot polder gebied. Het is een uitgestrekt gebied waar veel akkerbouwgrond te vinden is. Er zijn geasfalteerde fietspaden door het gebied aangelegd waar door fietsers en ook wandelaars veel gebruik van wordt gemaakt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zoetermeer niet

In de nieuwbouwwijken van Zoetermeer zijn wij als bedrijf ook zeer actief in de aanleg van complete tuinen en graszoden. Zo zijn wij o.a. in de wijken Castagnehof en Soeterdael zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als men geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezichtigen en toch even een rustmoment wil dan kunnen zij natuurlijk ook naar één van de stadsparken van Zoetermeer gaan om daar even tot rust te komen. De stad kent enkele stadsparken waar veel groene omgeving is gecreëerd. Er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de natuur.

Projecten in Zoetermeer

Alle projecten

Graszoden leggen Zoetermeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zoetermeer. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Zoetermeer

Wilt u graszoden laten leggen in Zoetermeer? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Zoetermeer gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Zoetermeer

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Zoetermeer? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Zoetermeer

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.