Graszoden Zierikzee

Waar leggen wij graszoden in Zierikzee

In de provincie Zeeland ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland de stad Zierikzee. De 11.000 inwoners tellende stad Zierikzee. De stad ligt beschermd tegen de zee dankzij de Deltawerken. De invloed van de zee is ook tijdens het leggen van graszoden goed te merken. Gras en Groen Graszoden lost dit tijdens het leggen zonder problemen op. Door witzand door de zware kleigrond te mengen wordt deze verschraald. Dit maakt het mogelijk om de ondergrond te egaliseren en zo een prachtig gazon aan te leggen. Graszoden leggen in Zierikzee wordt vaak gecombineerd met steden in de directe omgeving. Bruinisse, Nieuwerkerk, Brouwershaven, Renesse en Burgh-Haamstede liggen op hetzelfde eiland, vaak kan op dezelfde dag in meerdere plaatsen graszoden worden gelegd. 

Al het groen in Zierikzee

Zierikzee ligt in een prachtige omgeving van zee en duin. De eerder genoemde deltawerken zijn welliswaar door de mens gevormd maar wat hier is gebouwd is enorm indrukwekkend. Bij hoogwater wordt ons land dankzij deze deltawerken beschermd tegen de zee. Bij Neeltje Jans is een informatiepunt dat jaarlijks door veel toeristen wordt bezocht. Een bezoek aan de haven is ook zeker de moeite waard. Hier komen elke dag weer boten vol met verse zeevis aan. De invloed van de natuur is dus alom aanwezig.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zierikzee niet

Het ruimtelijke gevoel en de grote invloed van de natuur trekt nog steeds veel mensen aan. De lanen is een nieuwbouwwijk in Zierikzee waar op riante kavels moderne en ruime opgezette woningen worden gebouwd. Dicht bij de randstad maar veel vrijheid is hetgeen dat nieuwe bewoners van de stad moet aantrekken. Een mooie aangelegde tuin met een donker groen gazon mag dan niet ontbreken. Gras en Groen Graszoden komt op professionele wijze de graszoden bij u in Zierikzee leggen!

Naast deze nieuwbouwwijken zijn er in Zierikzee ook nog enkele parken

Zierikzee werd vroeger omgeven met een stadmuur, de historische binnenstad werd hiermee beschermd tegen de zee en indringers. Op de plaats waar voorheen de stadsmuren stonden is tegenwoordig het slingerbos gevormd het zorgt voor een groene afscheiding tussen het historische centrum en de nieuw gebouwde wijken aan de rand van het centrum.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zierikzee

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zierikzee? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Zierikzee vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zierikzee graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Zierikzee

Wilt u bij u in Zierikzee de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Raalte

Wim Schuurman


5

"Het bleek een goed op elkaar ingespeeld team te zijn met duidelijk een leidinggevende."

Graszoden leggen Raalte
Referenties

Graszoden in Zierikzee

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zierikzee. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zierikzee gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zierikzee

 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen