Graszoden Zierikzee

Waar leggen wij graszoden in Zierikzee

In de provincie Zeeland ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland de stad Zierikzee. De 11.000 inwoners tellende stad Zierikzee. De stad ligt beschermd tegen de zee dankzij de Deltawerken. De invloed van de zee is ook tijdens het leggen van graszoden goed te merken. Gras en Groen Graszoden lost dit tijdens het leggen zonder problemen op. Door witzand door de zware kleigrond te mengen wordt deze verschraald. Dit maakt het mogelijk om de ondergrond te egaliseren en zo een prachtig gazon aan te leggen. Graszoden leggen in Zierikzee wordt vaak gecombineerd met steden in de directe omgeving. Bruinisse, Nieuwerkerk, Brouwershaven, Renesse en Burgh-Haamstede liggen op hetzelfde eiland, vaak kan op dezelfde dag in meerdere plaatsen graszoden worden gelegd. 

Al het groen in Zierikzee

Zierikzee ligt in een prachtige omgeving van zee en duin. De eerder genoemde deltawerken zijn welliswaar door de mens gevormd maar wat hier is gebouwd is enorm indrukwekkend. Bij hoogwater wordt ons land dankzij deze deltawerken beschermd tegen de zee. Bij Neeltje Jans is een informatiepunt dat jaarlijks door veel toeristen wordt bezocht. Een bezoek aan de haven is ook zeker de moeite waard. Hier komen elke dag weer boten vol met verse zeevis aan. De invloed van de natuur is dus alom aanwezig.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zierikzee niet

Het ruimtelijke gevoel en de grote invloed van de natuur trekt nog steeds veel mensen aan. De lanen is een nieuwbouwwijk in Zierikzee waar op riante kavels moderne en ruime opgezette woningen worden gebouwd. Dicht bij de randstad maar veel vrijheid is hetgeen dat nieuwe bewoners van de stad moet aantrekken. Een mooie aangelegde tuin met een donker groen gazon mag dan niet ontbreken. Gras en Groen Graszoden komt op professionele wijze de graszoden bij u in Zierikzee leggen!

Naast deze nieuwbouwwijken zijn er in Zierikzee ook nog enkele parken

Zierikzee werd vroeger omgeven met een stadmuur, de historische binnenstad werd hiermee beschermd tegen de zee en indringers. Op de plaats waar voorheen de stadsmuren stonden is tegenwoordig het slingerbos gevormd het zorgt voor een groene afscheiding tussen het historische centrum en de nieuw gebouwde wijken aan de rand van het centrum.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zierikzee

Wilt u met graszoden in Zierikzee een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zierikzee vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zierikzee uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zierikzee € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zierikzee dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rosmalen

Yves de Bekker


5

"Mooi bedrijf, klantvriendelijk en duidelijk."

Graszoden leggen Rosmalen
Referenties

Graszoden in Zierikzee

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zierikzee. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zierikzee gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zierikzee

 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen