Graszoden Zevenbergen

Waar leggen wij de graszoden in Zevenbergen?

Wij leggen vaak gras in Zevenbergen. Zevenbergen is een stad in de gemeente Moerdijk en telt circa 13.932 inwoners. Borsselaar, Krooswijk, Lindonk, Schansdijk, Torenveld en het centrum zijn wijken in Zevenbergen waar wij ons gras doen leggen. Ook leggen wij ons gras in het buitengebied zoals Zwanengat, Zevenbergschen Hoek, Langeweg en ten zuiden en ten noorden van Zevenbergen.

Zevenbergen was tot 1997 een zelfstandige gemeente, totdat het fuseerde met vier andere gemeente tot de nieuwe gemeente Moerdijk. De andere twee steden die mee fuseerde tot een gemeente waren Klundert en Willemstad.

Natuurparken rondom de stad Zevenbergen:

Rondom Zevenbergen liggen veel zeekleipolders. Dit is zeer vruchtbare grond. Daardoor komt er veel akkerbouw voor in deze gebieden. Minder geschikt voor akkerbouw is de zware zeeklei zoals knipklei. Deze ondergrond wordt meestal gebruikt voor grasland. Zeeklei kan gaan inklinken. Dit probleem kan ontstaat als het water de grond uittrekt.

Al het groen in Zevenbergen:

Het haven- en industriegebied ligt in het noorden van Zevenbergen. Daar liggen nog enkele open natuurgebieden waar veel vogels broeden. U vindt er bijvoorbeeld de rietzanger, roodborsttapuit, roerdomp, steenuil, grutto, geoorde fuut, snor, dodaars, noordse stern, strandplevier, baardmees, kluut en de oeverzwaluw. Bospartijen liggen in het zuiden. Het kanaal de Roode Vaart staat in verbinding met de Mark. U kunt in en om Zevenbergen heerlijk wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zevenbergen

Wilt u met graszoden in Zevenbergen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zevenbergen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zevenbergen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zevenbergen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zevenbergen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Boxtel

Hendrik Beijnen


5

"Wij raden Gras en Groen bij iedereen aan."

Graszoden leggen Boxtel
Referenties

Graszoden in Zevenbergen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zevenbergen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zevenbergen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zevenbergen

  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
  • Graszoden Zevenbergen
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen