Graszoden Zelhem

Waar leggen wij de graszoden in Zelhem?

Gras en Groen Graszoden is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervangen van oude gazons. Ook alleen het aanleggen van nieuwe graszoden wordt door Gras en Groen Graszoden verricht. Wij als bedrijf zijn geregeld te vinden in Zelhem. Zo komen wij o.a. in Zelhem-Centrum en in Velswijk. Maar ook in het buitengebied komen wij om onze graszoden te leggen.

Ons werkgebied reikt iets verder dan slechts het plaatsje Zelhem. Ook in de aangrenzende woonplaatsen komen wij onze premium graszoden leggen.

Natuurparken rondom Zelhem:

De omgeving rondom Zelhem is mooi en groen te noemen. Het groen is hier overweldigend, met name in De Heidenhoekse Vloed. Het betreft een landschap waar houtwallen, weilanden met orchideeën, bos en natte heiden elkaar in rap tempo afwisselen. In dit park is het bijzonder plezierig wandelen. Het unieke van dit gebied is, dat er een zeldzaam plantje groeit dat in Nederland nauwelijks te vinden is.

Al het groen in Zelhem:

Even buiten het centrum van Zelhem vindt u het Pellikaanbos. Vroeger was het een enorm groot bos, nu is het door brand deels verwoest. Het restant van het bos is vanwege het ruige landschap uitermate geschikt voor het maken van tochten met de mountainbike. De vele bankjes nodigen u tevens uit eventjes uit te rusten en het drukke stadsleven te ontvluchten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zelhem

Wilt u met graszoden in Zelhem een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zelhem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zelhem uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zelhem € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zelhem dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Utrecht

Marco Roelofs


5

"De persoonlijke behandeling en de nazorg stellen wij zeer op prijs."

Graszoden leggen Utrecht
Referenties

Graszoden in Zelhem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zelhem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zelhem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zelhem

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen