Graszoden Zelhem

Waar leggen wij de graszoden in Zelhem?

Gras en Groen Graszoden is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervangen van oude gazons. Ook alleen het aanleggen van nieuwe graszoden wordt door Gras en Groen Graszoden verricht. Wij als bedrijf zijn geregeld te vinden in Zelhem. Zo komen wij o.a. in Zelhem-Centrum en in Velswijk. Maar ook in het buitengebied komen wij om onze graszoden te leggen.

Ons werkgebied reikt iets verder dan slechts het plaatsje Zelhem. Ook in de aangrenzende woonplaatsen komen wij onze premium graszoden leggen.

Natuurparken rondom Zelhem:

De omgeving rondom Zelhem is mooi en groen te noemen. Het groen is hier overweldigend, met name in De Heidenhoekse Vloed. Het betreft een landschap waar houtwallen, weilanden met orchideeën, bos en natte heiden elkaar in rap tempo afwisselen. In dit park is het bijzonder plezierig wandelen. Het unieke van dit gebied is, dat er een zeldzaam plantje groeit dat in Nederland nauwelijks te vinden is.

Al het groen in Zelhem:

Even buiten het centrum van Zelhem vindt u het Pellikaanbos. Vroeger was het een enorm groot bos, nu is het door brand deels verwoest. Het restant van het bos is vanwege het ruige landschap uitermate geschikt voor het maken van tochten met de mountainbike. De vele bankjes nodigen u tevens uit eventjes uit te rusten en het drukke stadsleven te ontvluchten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zelhem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zelhem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Zelhem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zelhem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Zelhem

Wilt u bij u in Zelhem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Pieter Mans


5

"Bijna op iedere gewenste dag konden ze mijn gazon leggen."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Zelhem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zelhem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zelhem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zelhem

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen