Graszoden Zeist

Waar leggen wij de graszoden in Zeist

Als bedrijf zijn wij zeer actief in de gemeente Zeist met het leggen van tuinen en grasmatten. Zo leggen wij onze graszoden in de wijken Zeist-Noord, Zeist-Oost, Zeist-West en Zeist-centrum. Daarnaast leggen wij ook in de wijk Den Dolder.

In de omliggende gemeentes rondom Zeist zijn wij ook actief met de aanleg van zoden. Het werkgebied van ons reikt tot o.a. Bilthoven, Bunnik, Odijk en Soesterberg.

Al het groen in Zeist

Zeist is een gemeente gelegen in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 61.000 inwoners. In de omgeving van Zeist zijn een aantal mooie nationale landschappen te vinden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug en het Kromme Rijngebied al officieel beschermde landschappen.

Een stukje verwijderd van Zeist ligt de Utrechtse Heuvelrug. In dit nationale park vindt men veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd wat het gebied erg toegankelijk maakt.

Het Kromme Rijngebied is het gebied waar de rivier de Kromme Rijn in de provincie Utrecht doorheen loopt. Deze rivier loopt vanaf de Nederrijn bij Wijk bij Duurstede tot de Stadsbuitengracht in Utrecht. Het is een zeer mooie rivier waar een prachtig landschap omheen ligt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zeist niet

In de Nieuwbouwwijken van Zeist zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Zo zijn wij actief in de wijken Sterrenberg, Griftlaan, Warande en de nieuwbouwwijken rondom het centrum

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de nationale parken te bezoeken kan men altijd naar één van de stadsparken die zijn gelegen in het centrum van Zeist. Een zeer bekend park in Zeist is het Wilhelminapark. Dit park omgeven door monumentale woningen bezit veel groen wat de mensen erg aanspreekt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zeist

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zeist? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Zeist vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zeist graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Zeist

Wilt u bij u in Zeist de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Susteren

Silvertand


5

"Top georganiseerd bedrijf met als resultaat een mooie grasmat."

Graszoden leggen Susteren
Referenties

Graszoden in Zeist

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zeist. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zeist gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zeist

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen