Graszoden Zeist

Waar leggen wij de graszoden in Zeist

Als bedrijf zijn wij zeer actief in de gemeente Zeist met het leggen van tuinen en grasmatten. Zo leggen wij onze graszoden in de wijken Zeist-Noord, Zeist-Oost, Zeist-West en Zeist-centrum. Daarnaast leggen wij ook in de wijk Den Dolder.

In de omliggende gemeentes rondom Zeist zijn wij ook actief met de aanleg van zoden. Het werkgebied van ons reikt tot o.a. Bilthoven, Bunnik, Odijk en Soesterberg.

Al het groen in Zeist

Zeist is een gemeente gelegen in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 61.000 inwoners. In de omgeving van Zeist zijn een aantal mooie nationale landschappen te vinden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug en het Kromme Rijngebied al officieel beschermde landschappen.

Een stukje verwijderd van Zeist ligt de Utrechtse Heuvelrug. In dit nationale park vindt men veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd wat het gebied erg toegankelijk maakt.

Het Kromme Rijngebied is het gebied waar de rivier de Kromme Rijn in de provincie Utrecht doorheen loopt. Deze rivier loopt vanaf de Nederrijn bij Wijk bij Duurstede tot de Stadsbuitengracht in Utrecht. Het is een zeer mooie rivier waar een prachtig landschap omheen ligt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zeist niet

In de Nieuwbouwwijken van Zeist zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Zo zijn wij actief in de wijken Sterrenberg, Griftlaan, Warande en de nieuwbouwwijken rondom het centrum

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de nationale parken te bezoeken kan men altijd naar één van de stadsparken die zijn gelegen in het centrum van Zeist. Een zeer bekend park in Zeist is het Wilhelminapark. Dit park omgeven door monumentale woningen bezit veel groen wat de mensen erg aanspreekt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zeist

Wilt u met graszoden in Zeist een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zeist vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zeist uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zeist € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zeist dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

van Beers


5

"De graszoden liggen als een biljart laken, hier kan menig voetbalclub jaloers op zijn!"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Zeist

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zeist. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zeist gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zeist

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen