Graszoden Zeewolde

Waar leggen wij de graszoden in Zeewolde

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Zeewolde. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Zeewolde-Noord, Zeewolde-Zuid, Zeewolde-Hosterveld, Polderwijk en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Zeewolde.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de gemeenten en dorpskernen rondom Zeewolde. Ons werkgebied reikt o.a. tot Bunschoten-Spakenburg, Harderwijk, Ermelo, Putten, Almere en Nijkerk.

Al het groen in Zeewolde

Zeewolde is een gemeente gelegen in de provincie Flevoland en telt ongeveer 22.000 inwoners. De gemeente Zeewolde kent veel natuurgebieden in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Hosterwold, Het Harderbos, Het Harderbroek en Het Hulkesteinsebos.

Het Hosterwold is een 4500 hectare groot gebied dat zeer bosrijk is. Het gebied kent 6 wandelroutes waar men een heerlijke wandeling kan maken.

Het Harderbos is ontstaan op een zeer voedselrijke kleigrond van Flevoland. Het gebied kent vele soorten flora en fauna en is onder beheer van Natuurmonumenten. Het gebied is vol in ontwikkeling en is zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Het Harderbroek is een uitgestrekt natuurgebied wat wordt afgewisseld door stukken moeras en waterpartijen. Het gebied is zeer vogelrijk en is voor vogelliefhebbers een zeer geschikt gebied om te bezoeken.

Het Hulkesteinsebos is gelegen in het zuiden van Flevoland. Het heeft zijn naam te danken aan het kasteel Hulkestein dat hier lang geleden heeft gestaan. Het gebied is zeer bosrijk en kent vele wandelroutes waar men een heerlijke wandeling kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zeewolde niet

Als bedrijf zijn wij zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van de gemeente Zeewolde. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de nieuwbouwwijken Harderwold Golf, Allure, De Tweeling en Dura Vermeer. Deze nieuwbouwwijken zijn aangelegd met het oogpunt op groen, moderniteit en duurzaamheid. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij altijd goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontvluchten van de drukke stad en de uitlaatgassen dan kunt u natuurlijk altijd één van de stadsparken in Zeewolde bezoeken. Deze stadsparken zijn zeer groen aangelegd en er staan vele bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zeewolde

Wilt u met graszoden in Zeewolde een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zeewolde vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zeewolde uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zeewolde € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zeewolde dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berghem

Ronnie Vos


3

"Voor de rest is de gazon mooi ingegroeid door de duidelijke handleiding te volgen."

Graszoden leggen Berghem
Referenties

Graszoden in Zeewolde

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zeewolde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zeewolde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zeewolde

 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
 • Graszoden leggen Zeewolde
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen