Graszoden Zeeland

Wilt u in Zeeland een nieuw gazon aanleggen? Kies dan voor de methode waarbij graszoden worden gelegd. Graszoden hebben ten opzichte van gras zaaien vele voordelen te bieden. Nadat de graszoden zijn gelegd ziet u al direct resultaat en na twee weken kunt u het gazon zelfs al in gebruik nemen. Dat is bij het inzaaien van een gazon wel anders. Onkruid verstoord lange tijd een mooie aanblik van het gazon en het gras heeft tijd nodig om uw volledige gazon te bezetten.

De premium graszoden van Gras en Groen Graszoden hebben gedurende 12 tot 14 maanden de beste zorg gekregen en dat is terug te zien aan de graszoden. Onze premium graszoden hebben de volgende kenmerken:    gazon aanleg
    gazon aanleg
    pallet graszoden
    gazon aanleg
    graszoden

    Graszoden leggen Zeeland

    Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zeeland? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

    Graszoden leggen in Zeeland vanaf € 5,50 per m²

    Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zeeland graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

    Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

    Voordelen graszoden laten leggen Zeeland

    Wilt u bij u in Zeeland de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:    Algemene actie Gras en Groen Graszoden

    Vrijblijvend een offerte aanvragen

    Referenties
    Graszoden leggen Geffen

    Edwin Hendriks


    5

    "Vanaf begin tot eind dus zeer goed geregeld!"

    Graszoden leggen Geffen
    Referenties

    Graszoden in Zeeland

    De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zeeland. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zeeland gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

    De eigenschappen van onze graszoden

    Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


    Afgeronde projecten in Zeeland

     Contactinformatie
     Vertel het verder
     Vrijblijvend een offerte aanvragen