Graszoden Zandvoort

Waar leggen wij de graszoden in Zandvoort?

Wij leggen onze graszoden in de volgende wijken in Zandvoort: Bentveld, Boulevard, Hogeweg-Haarlemmerstraat, Kostverloren, Letterkundigenbuurt, Nieuw-Noord, Plan-Zuid, Stationsbuurt, Duingebied, Vijverparkbuurt en Zandvoort Oude Kern.

Onze premium graszoden leggen wij natuurlijk niet alleen in de gemeente Zandvoort.

Natuurparken rondom de stad:

Zandvoort - wie kent het niet? Naast de nabij gelegen zee en strand kent de gemeente ook Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het bijzondere van dit park is dat het veel bijzondere planten en dieren herbergt. Met recht kan worden gesproken van een enorme populatie vogelsoorten, herten, vlinders maar ook wilde paarden. Ook treft u hier - en dat is zeker apart te noemen - de enige kudde wisenten die Nederland rijk is.

Al het groen in Zandvoort:

Recreëren in Zandvoort is niet zo moeilijk. Toch zijn er naast de zee, duin en strand genoeg plaatsen die wat minder bekend zijn. Trek eens de bossen in. Ze zijn adembenemend mooi en via prettige wandelroutes ontdekt u de verrassende natuur van Zandvoort en omgeving. Fietst u liever? Dan is een lange fietstocht over de langgerekte boulevard en over de duinranden zeker aan te raden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zandvoort

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zandvoort? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Zandvoort vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zandvoort graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Zandvoort

Wilt u bij u in Zandvoort de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Voorhout

Margriet Noordoven


5

"Super bedrijf, snelle levering en snel, vakkundig en schoon afgeleverde werkzaamheden."

Graszoden leggen Voorhout
Referenties

Graszoden in Zandvoort

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zandvoort. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zandvoort gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zandvoort

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen