Graszoden Zaltbommel

Waar leggen wij de graszoden in Zaltbommel

Wij als bedrijf zijn zeer actief in de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Zaltbommel. Wij leggen o.a. in de kernen Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Zaltbommel. Ons werkgebied reikt o.a. tot Hellouw, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen en Rossum.

Al het groen in Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 12.000 inwoners. De gemeente kent veel groene omgeving. Een bekend natuurgebied in Zaltbommel is De Kloosterwiel.

De Kloosterwiel is een 10 hectare groot gebied. Het gebied bevat een zeer groot wiel dat ook het oudste wiel is van Zaltbommel. Dit gebied is gelegen aan de Waal aan de westkant van Zaltbommel. Het gebied is vrij toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Men kan hier een heerlijke wandeling maken en genieten van de natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zaltbommel niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Zaltbommel. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijk Het Hof van Gameren. Deze wijk is aangelegd met het oogpunt op groen, moderniteit en duurzaamheid. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en voeren deze door in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Zaltbommel kent redelijk wat groen en water in zijn omgeving. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze gebieden te bezoeken. Echter kan het ook heerlijk zijn om in één van de stadsparken in Zaltbommel even heerlijk tot rust te komen. In deze stadsparken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zaltbommel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Zaltbommel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Zaltbommel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zaltbommel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Zaltbommel

Wilt u bij u in Zaltbommel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Mierlo

Henk Ooms


5

"Het gras is snel gelegd."

Graszoden leggen Mierlo
Referenties

Graszoden in Zaltbommel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zaltbommel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zaltbommel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zaltbommel

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen