Graszoden Zaltbommel

Waar leggen wij de graszoden in Zaltbommel

Wij als bedrijf zijn zeer actief in de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Zaltbommel. Wij leggen o.a. in de kernen Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Zaltbommel. Ons werkgebied reikt o.a. tot Hellouw, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen en Rossum.

Al het groen in Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 12.000 inwoners. De gemeente kent veel groene omgeving. Een bekend natuurgebied in Zaltbommel is De Kloosterwiel.

De Kloosterwiel is een 10 hectare groot gebied. Het gebied bevat een zeer groot wiel dat ook het oudste wiel is van Zaltbommel. Dit gebied is gelegen aan de Waal aan de westkant van Zaltbommel. Het gebied is vrij toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Men kan hier een heerlijke wandeling maken en genieten van de natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zaltbommel niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Zaltbommel. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijk Het Hof van Gameren. Deze wijk is aangelegd met het oogpunt op groen, moderniteit en duurzaamheid. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en voeren deze door in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Zaltbommel kent redelijk wat groen en water in zijn omgeving. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze gebieden te bezoeken. Echter kan het ook heerlijk zijn om in één van de stadsparken in Zaltbommel even heerlijk tot rust te komen. In deze stadsparken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zaltbommel

Wilt u met graszoden in Zaltbommel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zaltbommel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zaltbommel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zaltbommel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zaltbommel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Utrecht

Marco Roelofs


5

"De persoonlijke behandeling en de nazorg stellen wij zeer op prijs."

Graszoden leggen Utrecht
Referenties

Graszoden in Zaltbommel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zaltbommel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zaltbommel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zaltbommel

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen