Graszoden Zaandam

Waar leggen wij de graszoden in Zaandam

Als bedrijf zijn wij zeer actief met het aanleggen van tuinen en grasmatten in de gemeente Zaandam. Wij zijn o.a. actief in de wijken Zaandam Zuid, Poelenbug, Peldersveld, Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog aan de Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie-Oost, Krommenie-West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord en Westzaan.

Ook in de gemeentes rondom Zaandam zijn wij actief in de aanleg van graszoden. Ons werkgebied reikt tot o.a. Heemskerk, Purmerend, Monnickendam en Velserbroek.

Al het groen in Zaandam

Zaandam is een stad gelegen in de provincie Noord-Holland. De stad telt ongeveer 73.000 inwoners. In de omgeving van Zaandam is veel water en natuur te vinden. Ben je een natuurliefhebber dan zit je in de Zaanstreek goed. Het gebied kent vele veenwijden en watergebieden waar zeer veel vogels en andere dieren leven. Het gebied is niet alleen mooi qua natuur maar ook de vele molens, houten huizen zijn het zicht zeer waardig.

Het gebied is te bezichtigen door over één van de vele dijken te wandelen of te fietsen. Echter kan men het gebied nog veel beter verkennen op het water. Er zijn boten (met gids) te huur waarmee u door dit prachtige gebied kunt varen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Zaandam niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Zaandam. Zo zijn we zeer actief in de wijken Kalverhof en Saenstedehof. In deze wijken leggen wij complete tuinen en graszoden aan. Wij richten uw tuin zo in dat het past in het beeld van een nieuwbouwwijk.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Zaandam kent niet alleen de zeer mooie natuur om zich heen maar heeft ook enkele leuke stadsparken waar men heerlijk kan rondwandelen. Één van de bekendste parken in Zaandam is het Volkspark. Dit park is geopend in 1890 en is momenteel nog in zeer goede staat. In het park kunnen mensen de uitlaatgassen van de stad even ontvluchten en genieten van een mooie groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Zaandam

Wilt u met graszoden in Zaandam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Zaandam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Zaandam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Zaandam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Zaandam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

Fam. Verheul


5

"Ons gazon ligt er nu 3 weken en ziet er prachtig uit, super kwaliteit graszoden!"

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Zaandam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zaandam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zaandam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zaandam

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen