Graszoden Woudenberg

Waar leggen wij onze graszoden in Woudenberg?

Woudenberg is een gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 12.831 inwoners. Binnen de gemeente liggen geen andere dorpen, maar wel de buurtschappen Moorst en Voskuilen. In Woudenberg kunnen wij onze werkzaamheden - het leggen van graszoden - uitvoeren in Ekris, Het Zeeland, Austerlitz, De Gelderse Vallei, Rumelaar en in het buitengebied van Woudenberg.

Niet alleen in Woudenberg kunt u de hoveniers van Gras en Groen Graszoden tegenkomen.

Natuurparken rondom de stad Woudenberg:

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt het stadje Woudenberg. Vanwege de aanwezigheid van deze Heuvelrug is deze streek enorm geliefd. Het biedt de toerist zeer veel variatie aan. Hieronder treft u een korte opsomming van wat de Utrechtse Heuvelrug u te bieden heeft.

Al het groen in Woudenberg:

Geliefd is het Henschotermeer. Het is een recreatieplas met een oppervlakte van ongeveer 70 hectare. De populariteit is af te meten aan het aantal jaarlijkse bezoekers. Dat ligt voor het afgelopen jaar op maar liefst 600 duizend. Tot 1895 was het slechts een zandverstuiving. Het gevaar was dat wegen en paden verzwolgen zouden worden door het zand. Daarom is men destijds begonnen met het plaatsen van plaggen en hei.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Woudenberg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Woudenberg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Woudenberg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Woudenberg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Woudenberg

Wilt u bij u in Woudenberg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Athmer


5

"De communicatie en het nakomen van de afspraken was perfect, de grasmat is keurig gelegd."

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Woudenberg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Woudenberg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Woudenberg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Woudenberg

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen