Graszoden Woudenberg

Waar leggen wij onze graszoden in Woudenberg?

Woudenberg is een gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 12.831 inwoners. Binnen de gemeente liggen geen andere dorpen, maar wel de buurtschappen Moorst en Voskuilen. In Woudenberg kunnen wij onze werkzaamheden - het leggen van graszoden - uitvoeren in Ekris, Het Zeeland, Austerlitz, De Gelderse Vallei, Rumelaar en in het buitengebied van Woudenberg.

Niet alleen in Woudenberg kunt u de hoveniers van Gras en Groen Graszoden tegenkomen.

Natuurparken rondom de stad Woudenberg:

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt het stadje Woudenberg. Vanwege de aanwezigheid van deze Heuvelrug is deze streek enorm geliefd. Het biedt de toerist zeer veel variatie aan. Hieronder treft u een korte opsomming van wat de Utrechtse Heuvelrug u te bieden heeft.

Al het groen in Woudenberg:

Geliefd is het Henschotermeer. Het is een recreatieplas met een oppervlakte van ongeveer 70 hectare. De populariteit is af te meten aan het aantal jaarlijkse bezoekers. Dat ligt voor het afgelopen jaar op maar liefst 600 duizend. Tot 1895 was het slechts een zandverstuiving. Het gevaar was dat wegen en paden verzwolgen zouden worden door het zand. Daarom is men destijds begonnen met het plaatsen van plaggen en hei.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Woudenberg

Wilt u met graszoden in Woudenberg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Woudenberg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Woudenberg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Woudenberg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Woudenberg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Dongen

Peggy Vermeulen


5

"In 1 woord super!"

Graszoden leggen Dongen
Referenties

Graszoden in Woudenberg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Woudenberg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Woudenberg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Woudenberg

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen