Graszoden Wormerveer

Waar leggen wij de graszoden in Wormerveer?

Wij, Gras en Groen Graszoden, hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in de aanleg van graszoden. Ook het vervangen van uw oude gazon behoort tot ons een van onze werkzaamheden. Wij doen dit ook in Wormerveer-Zuid, Wormerveer-Noord, Industriebuurt en in de Karnemelksepolder. Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Wormerveer.

Niet alleen Wormerveer is het gebied waar wij onze premium graszoden leggen. Dat doen wij ook in de omliggende dorpen en steden.

Natuurparken rondom de stad Wormerveer:

De gemeente Wormerveer is misschien niet zo bekend. Het Wormer - en Jisperveld is dat echter wel. Het is namelijk het grootste aaneengesloten veenweidegebied van heel West-Europa. In deze honderden weilanden treft u vele weidevogels. Nagenoeg alle weidevogelsoorten die Nederland rijk is, treft u aan in dit mooie specifieke gebied. Voornamelijk de grutto houdt van deze plaats. Vierhonderd paartjes zijn hier actief.

Al het groen in Wormerveer:

Weet u wat een losloopgebied is? Ga maar eens naar het Noordsterpark in Wormerveer. Honden en hun baasjes mogen hier vrij lopen en zwemmen. Het gebied is niet overdreven groot, maar voor hondenliefhebbers is het een fantastisch park. Maar ook voor mensen zonder hond is het genieten geblazen. U treft in dit park een rust die u nergens in de stad terug kunt vinden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wormerveer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wormerveer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wormerveer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wormerveer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wormerveer

Wilt u bij u in Wormerveer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Raalte

Wim Schuurman


5

"Het bleek een goed op elkaar ingespeeld team te zijn met duidelijk een leidinggevende."

Graszoden leggen Raalte
Referenties

Graszoden in Wormerveer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wormerveer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wormerveer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wormerveer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen