Graszoden Wormerveer

Waar leggen wij de graszoden in Wormerveer?

Wij, Gras en Groen Graszoden, hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in de aanleg van graszoden. Ook het vervangen van uw oude gazon behoort tot ons een van onze werkzaamheden. Wij doen dit ook in Wormerveer-Zuid, Wormerveer-Noord, Industriebuurt en in de Karnemelksepolder. Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Wormerveer.

Niet alleen Wormerveer is het gebied waar wij onze premium graszoden leggen. Dat doen wij ook in de omliggende dorpen en steden.

Natuurparken rondom de stad Wormerveer:

De gemeente Wormerveer is misschien niet zo bekend. Het Wormer - en Jisperveld is dat echter wel. Het is namelijk het grootste aaneengesloten veenweidegebied van heel West-Europa. In deze honderden weilanden treft u vele weidevogels. Nagenoeg alle weidevogelsoorten die Nederland rijk is, treft u aan in dit mooie specifieke gebied. Voornamelijk de grutto houdt van deze plaats. Vierhonderd paartjes zijn hier actief.

Al het groen in Wormerveer:

Weet u wat een losloopgebied is? Ga maar eens naar het Noordsterpark in Wormerveer. Honden en hun baasjes mogen hier vrij lopen en zwemmen. Het gebied is niet overdreven groot, maar voor hondenliefhebbers is het een fantastisch park. Maar ook voor mensen zonder hond is het genieten geblazen. U treft in dit park een rust die u nergens in de stad terug kunt vinden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wormerveer

Wilt u met graszoden in Wormerveer een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Wormerveer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wormerveer uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Wormerveer € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Wormerveer dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Sander Broekmans


5

"Dat had ik veel eerder moeten doen!"

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Wormerveer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wormerveer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wormerveer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wormerveer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen