Graszoden Wormer

Waar leggen wij de graszoden in Wormer?

Wormer is een gemeente in de Zaanstreek, in de provincie Noord-Holland. Het dorp telt ongeveer 13.100 inwoners en ligt aan de oostzijde van de rivier de Zaan en vormt sinds 1991 samen met Jisp, Neck, Oostknollendam, Spijkerboor en Wijdewormer de gemeente Wormerland.

Onze premium graszoden leggen wij in de hele gemeente Wormerland. U kunt ons dus tegenkomen in de wijken Oost-Knollendam, Plaszoom , Molenbuurt, Oosteinde, Middentil en Westeinde. U begrijpt ongetwijfeld dat niet alleen de gemeente Wormerland tot ons werkgebied behoort.

Natuurparken rondom de stad Wormer:

Deze streek staat vooral bekend om het Wormer- en Jisperveld. Dit is een veenweidegebied dat tot de grootste aaneengesloten veengebieden van West-Europa kan worden gerekend. Alle weidevogels die Nederland rijk is, zijn in dit unieke gebied aanwezig. Met name de grutto neemt een bepalende plaats in, omdat maar liefst 400 paartjes in dit gebied leven.

Al het groen in Wormer:

In Wormer treffen we veenweidepark De Trickel. Dit weidepark is vrij toegankelijk en kent een oppervlakte van ongeveer 11 hectare. Eigenlijk is het slechts een stuk land dat in 1920 opgehoogd is met bagger afkomstig uit de Zaan. Vroeger werd het vooral gebruikt voor de agrarische landbouw, nu kent het een enorme plantenrijkdom en vogelpopulatie. Doordat de gemeente vele wandelpaden heeft aangelegd, is het momenteel in alle rust toegankelijk voor iedereen. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wormer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wormer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wormer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wormer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wormer

Wilt u bij u in Wormer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Boxtel

Hendrik Beijnen


5

"Wij raden Gras en Groen bij iedereen aan."

Graszoden leggen Boxtel
Referenties

Graszoden in Wormer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wormer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wormer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wormer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen