Graszoden Woerden

Waar leggen wij de graszoden in Woerden


Wij als bedrijf zijn zeer actief met het leggen van graszoden in de gemeente Woerden. Zo leggen wij in de wijken Staatsliedenkwartier, Meander, Vogelbuurt, Bomen- & Bloemenkwartier, Schilderskwartier, Molenvliet, Snel en Polanen, Waterrijk en Barwoutswaarder.

Daarnaast zijn wij ook actief in de gemeentes rondom Woerden. Zo reikt ons werkgebied tot o.a. Bodegraven, Oudewater, IJsselstein en Maarssen.

Al het groen in Woerden

Woerden is een stad gelegen in de provincie Utrecht. De stad telt ongeveer 51.000 inwoners. In de omgeving van Woerden is redelijk wat groen aanwezig. Echter zijn er geen grote natuurparken in de buurt. Daarnaast zijn er enkele waterplassen in de gemeente Woerden waar o.a. vissers hun hart kunnen ophalen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Woerden niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief in de nieuwbouwwijken van Woerden. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijk Defensie-eiland. Deze wijk is groen ingericht en bevat veel water in de vorm van sloten en grachten. Mensen in deze omgeving willen dit groene gevoel doortrekken naar uw tuin. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om uw wensen in vervulling te laten komen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In het centrum van Woerden zijn verschillende stadsparkjes te vinden waar men even tot rust kan komen. De stadsparken zijn groen aangelegd en er staan voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Woerden

Wilt u met graszoden in Woerden een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Woerden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Woerden uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Woerden € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Woerden dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Referenties

Graszoden in Woerden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Woerden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Woerden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Woerden

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen