Graszoden Winterswijk

Waar leggen wij onze premium graszoden in Winterswijk?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen en vervangen van gazons in de gemeente Winterswijk. Zo komen wij o.a. in het centrum van Winterswijk, Brinkeurne, Corle, Ratum, Henxel en Huppel om onze nieuwe graszoden te leggen.

U begrijpt dat wij niet alleen in Winterswijk onze graszoden leggen. Woont u niet in Winterswijk, dan komen wij ongetwijfeld ook bij u in de buurt.

Natuurparken rondom de stad Winterswijk:

Het recreatiegebied Hilgelo ligt net buiten Winterswijk. Dit gebied is vooral bekend vanwege alle vormen van watersport die hier worden aangeboden en bedreven. Roeien, waterfietsen, surfen en zwemmen - het kan hier allemaal. Zelfs de duikers kunnen hier hun lol op. Op 12 meter ligt een busje op de bodem van het water.

Al het groen in Winterswijk:

In Winterswijk is vooral het Korenburgerveen bekend en geliefd. Het is een hoogveengebied waar veel wordt gewandeld en waar regelmatig excursies plaatsvinden. Het bijzondere van dit uitgestrekte veengebied dat het alle natuurliefhebbers wat te bieden heeft; namelijk heide, hoogveen, beekjes, houtwallen en prachtige bossen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Winterswijk

Wilt u met graszoden in Winterswijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Winterswijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Winterswijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Winterswijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Winterswijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Goes

Groenendijk


5

"Wij zijn heel tevreden van de werken die uitgevoerd zijn"

Graszoden leggen Goes
Referenties

Graszoden in Winterswijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Winterswijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Winterswijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Winterswijk

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen