Graszoden Winterswijk

Waar leggen wij onze premium graszoden in Winterswijk?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen en vervangen van gazons in de gemeente Winterswijk. Zo komen wij o.a. in het centrum van Winterswijk, Brinkeurne, Corle, Ratum, Henxel en Huppel om onze nieuwe graszoden te leggen.

U begrijpt dat wij niet alleen in Winterswijk onze graszoden leggen. Woont u niet in Winterswijk, dan komen wij ongetwijfeld ook bij u in de buurt.

Natuurparken rondom de stad Winterswijk:

Het recreatiegebied Hilgelo ligt net buiten Winterswijk. Dit gebied is vooral bekend vanwege alle vormen van watersport die hier worden aangeboden en bedreven. Roeien, waterfietsen, surfen en zwemmen - het kan hier allemaal. Zelfs de duikers kunnen hier hun lol op. Op 12 meter ligt een busje op de bodem van het water.

Al het groen in Winterswijk:

In Winterswijk is vooral het Korenburgerveen bekend en geliefd. Het is een hoogveengebied waar veel wordt gewandeld en waar regelmatig excursies plaatsvinden. Het bijzondere van dit uitgestrekte veengebied dat het alle natuurliefhebbers wat te bieden heeft; namelijk heide, hoogveen, beekjes, houtwallen en prachtige bossen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Winterswijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Winterswijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Winterswijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Winterswijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Winterswijk

Wilt u bij u in Winterswijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Ronald Smeijers


5

"Zeer deskundig, meedenkend en bovenal, harde werkers."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Winterswijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Winterswijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Winterswijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Winterswijk

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen