Graszoden Wijk bij Duurstede

Waar leggen wij onze premium graszoden in Wijk bij Duurstede?

Wij als bedrijf zijn actief met het aanleggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van uw oude grasmat. Daardoor komen wij ook wel eens in Wijk bij Duurstede. Wij werken dan in het gebied ten zuiden van Amsterdam-Rijnkanaal, Corthen, Nederlangbroek, Nederlangbroek West en Oostzijde en Overlangbroek. Wij komen onze graszoden ook leggen in het centrum.

Niet alleen Wijk bij Duurstede behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Net buiten de stad vindt u De Gravenbol. Het is een mooie plek om heerlijk te zonnen en sportief bezig te zijn. Er is een ligweide en ook een strand waar u pootje kunt baaien. Achter het strand treft u een eikenbos, waar veel kleine dieren vertoeven. Het is een mooi bos om zowel te wandelen als te fietsen op uw mountainbike.

Al het groen in Wijk bij Duurstede:

Het Kasteelbos vindt u terug achter kasteel Duurstede. Het bos had vroeger ten tijden van de oorlog een verdedigende functie. Dat is terug te zien aan de stervorm. Het park dat in 1853 door een tuinarchitect is aangelegd, was in de jaren tachtig hard aan renovatie toe. Hierdoor is het gelukt om het park voor langere tijd te behouden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wijk bij Duurstede

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wijk bij Duurstede? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wijk bij Duurstede vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wijk bij Duurstede graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wijk bij Duurstede

Wilt u bij u in Wijk bij Duurstede de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Theo Halstra


5

"Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Wijk bij Duurstede

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wijk bij Duurstede. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wijk bij Duurstede gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wijk bij Duurstede

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen