Graszoden Wijchen

Waar wij vaak graszoden leggen in Wijchen

Wijchen, gelegen in de provincie Gelderland, heeft ca. 42.000 inwoners en ligt op 45 km afstand van ons bedrijf, dat gevestigd is in Den Bosch. Wij hebben in deze stad zeer veel tuinen voorzien van nieuwe graszoden. Onze klantenkring in Wijchen bevinden zich onder anderen in de wijken: Huurlingsedam, Kerkeveld, Homberg, Heilige Stoel en Kraaijenberg.

We leggen niet alleen in Wijchen veelvuldig nieuw gazon aan, maar ook in de omringende woonplaatsen zoals: Nijmegen, Beuningen, Ravenstein, Grave en Ewijk zijn wij actief.

Nieuwbouw Huurlingsedam

De nieuwbouwwijk Huurlingsedam ligt aan de oostzijde van Wijchen. Een mix van kleine en grote woningen, betaalbare starterswoningen tot vrijstaande huizen in de duurdere prijsklasse geeft de wijk een uitgesproken karakter. In mei 2015 wordt begonnen aan de tweede fase. De tweede fase bestaat uit het bouwen van nog eens 700 woningen en wordt omzoomd door water.  Ook worden hier 2 eilanden gerealiseerd waarop huizen worden gebouwd.

Het centrum ligt op steenworp afstand en ook liggen recreatieplas De Berendonck  en de Overasseltse en Hartertse vennen  korte afstand.

 

Groene wetenswaardigheden over Wijchen

Wijchen biedt  veel groen en recreatiemogelijkheden en biedt uitstekende mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Ten zuiden bevinden zich bijvoorbeeld de Overasseltse en Hatertse vennen met bossen en heidevelden.  Ten Oosten bevindt zich het  recreatiegebeid De Berendonck en aan de Noordkant van Wijchen kunt u genieten van een prachtig middeleeuwse burcht omgeven door lanen en bossen.

Overasseltse en Hatertse vennen

De Overaseltse en Hatertse vennen beslaan zo´n  530 hectare. Het is een afwisselend natuurgebied en bestaat uit vennen, heide en bos. Er komen mensen uit de wijde omgeving om de natuur te beleven, om te genieten van rust en ontspanning maar ook voor sportieve activiteiten is dit een mooi gebied.

Door de grote hoeveelheid aan bomen langs de vennen worden de vennen kleiner door uitdroging en dreigen dicht te groeien. Om de verdroging verder te voorkomen ondernemen Staatsbosbeheer in samenwerking met de Provincie en het Waterschapacties om de natuur te herstellen en het geheel aantrekkelijk te maken voor de natuurliefhebber.

Er zijn veel uitgezette wandel en fietsroutes en er is een grote verscheidenheid aan dieren te vinden. Het is zelfs mogelijk om het gebied te paard te verkennen. 

Recreatiegebied De Berendock

In dit recreatiegebied kunt u zwemmen, zonnen op het strand, wandelen, golfen, vissen en duiken. Er zijn speeltoestellen voor kinderen waar ze zich lekker op uit kunnen leven.

Middeleeuwse Burcht in Hernen

Ten Noordoosten van het centrum van Wijchen ligt een prachtig middeleeuwse burcht gelegen in een gebied van 109 hectare groot. De burcht is prachtig bewaard gebleven doordat het door de eeuwen heen weinig last heeft gehad van belegeringen, brand en oorlogsgeweld. De bossen om de Burcht heen geven de tuin een parkachtig landschap. U kunt er heerlijk wandelen en de Burcht in al zijn pracht bezoeken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wijchen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wijchen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wijchen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wijchen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wijchen

Wilt u bij u in Wijchen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Duiven

Theo Laurentzen


5

"super, zeer tevreden ,nette werkers, snel en vakkundig ,aan te bevelen "

Graszoden leggen Duiven
Referenties

Graszoden in Wijchen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wijchen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wijchen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wijchen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen