Graszoden Wierden

Waar leggen wij graszoden in Wierden

Net ten Oosten van de Stad Almelo ligt de gemeente Wierden met de gelijknamige woonplaats. Ook in deze Overijsselse stad legt Gras en Groen Graszoden. Dankzij het vrijwel landelijke werkgebied is de legservice met graszoden ook voor de 23000 inwoners beschikbaar. De aanleg van gazons wordt overigens niet alleen in Wierden verzorgt maar ook in omliggende dorpen en steden. Zo legt Gras en Groen Graszoden ook grasmatten in: Rijssen, Almelo, Hellendoorn, Nijverdal, Enter en Vriezenveen.

Al het groen in Wierden

Hoewel er behoorlijk wat groen te vinden is binnen de gemeente grens, vormt de Sallantse Heuvelrug de grootste groene trekpleister van de gemeente. In dit natuurgebied komt de Korhoen voor, dit is uniek in Nederland. Naast deze bijzondere hoender soort zijn er ook talloze zoogdieren zoals edelherten, reeën, vossen en dassen in het gebied te vinden. Het is dan ook niet vreemd dat dit natuurgebied een Nationaal park is. In de zomerdag is het absoluut een aanrader om hier te wandelen langs de uitgestrekte heidevelden die liggen in een bosgebied van in totaal 35 vierkante kilometer.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Wierden niet

Mede dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Almelo, Enschede en de natuur aan de andere kant is Wierden en geliefde woonplaats. Dit is terug te zien in de nieuwbouw die momenteel gerealiseerd wordt. Op dit moment wordt gebouwd aan woningen in Enter, Zuidbroek en Optis. Hier moeten binnenkort nieuwbouwwoningen staan, uiteraard mag hier in de tuin echt gras niet ontbreken! Mocht hier enige speod bij zijn geboden dan is dat voor Gras en Groen Graszoden geen enkel probleem. Graszoden leggen in Wierden kan altijd binnen 14 dagen worden uitgevoerd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wierden

Wilt u met graszoden in Wierden een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Wierden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wierden uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Wierden € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Wierden dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Pieter Mans


5

"Bijna op iedere gewenste dag konden ze mijn gazon leggen."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Wierden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wierden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wierden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wierden

  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen