Graszoden Wierden

Waar leggen wij graszoden in Wierden

Net ten Oosten van de Stad Almelo ligt de gemeente Wierden met de gelijknamige woonplaats. Ook in deze Overijsselse stad legt Gras en Groen Graszoden. Dankzij het vrijwel landelijke werkgebied is de legservice met graszoden ook voor de 23000 inwoners beschikbaar. De aanleg van gazons wordt overigens niet alleen in Wierden verzorgt maar ook in omliggende dorpen en steden. Zo legt Gras en Groen Graszoden ook grasmatten in: Rijssen, Almelo, Hellendoorn, Nijverdal, Enter en Vriezenveen.

Al het groen in Wierden

Hoewel er behoorlijk wat groen te vinden is binnen de gemeente grens, vormt de Sallantse Heuvelrug de grootste groene trekpleister van de gemeente. In dit natuurgebied komt de Korhoen voor, dit is uniek in Nederland. Naast deze bijzondere hoender soort zijn er ook talloze zoogdieren zoals edelherten, reeën, vossen en dassen in het gebied te vinden. Het is dan ook niet vreemd dat dit natuurgebied een Nationaal park is. In de zomerdag is het absoluut een aanrader om hier te wandelen langs de uitgestrekte heidevelden die liggen in een bosgebied van in totaal 35 vierkante kilometer.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Wierden niet

Mede dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Almelo, Enschede en de natuur aan de andere kant is Wierden en geliefde woonplaats. Dit is terug te zien in de nieuwbouw die momenteel gerealiseerd wordt. Op dit moment wordt gebouwd aan woningen in Enter, Zuidbroek en Optis. Hier moeten binnenkort nieuwbouwwoningen staan, uiteraard mag hier in de tuin echt gras niet ontbreken! Mocht hier enige speod bij zijn geboden dan is dat voor Gras en Groen Graszoden geen enkel probleem. Graszoden leggen in Wierden kan altijd binnen 14 dagen worden uitgevoerd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wierden

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wierden? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wierden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wierden graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wierden

Wilt u bij u in Wierden de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vinkeveen

Kurvers


5

"Prima en snelle levering zoals afgesproken!"

Graszoden leggen Vinkeveen
Referenties

Graszoden in Wierden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wierden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wierden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wierden

  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen