Graszoden Wezep

Waar leggen wij onze premium graszoden in Wezep?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van onze premium grasmatten in Wezep en omgeving. Wij komen o.a. in de wijken Wezep-Oost, Wezep-West, Wezep-Zuid en Wezep-Noord. Vanzelfsprekend zijn wij ook in het centrum van Wezep te vinden.

Het werkgebied van Gras en Groen Graszoden reikt verder dan slechts het dorp Wezep.

Natuurparken rondom het dorp Wezep:

De waterlopen van Wezep zijn uniek te noemen. Zelfs voor Europese begrippen zijn de beken en sprengen van enorme waarde voor dit gebied. De economische ontwikkeling van Wezep en omgeving is in de vorige eeuwen dan ook grotendeels bepaald door de waterkracht. Watermolens werden middels waterkracht bediend voor het uitpersen van zaad of het malen van graan. Rondom de sprengen en beken treft u een mooi landschap waar u wellicht de ijsvogel kunt zien.

Al het groen in Wezep:

Wezep is een groen dorp. Bossen en weilanden wisselen elkaar in razend tempo af en maken er een afwisselend en veelzijdig geheel van. De heiden van landgoed 't Loo zijn bij uitstek geschikt om lange wandelingen te maken. Vanuit het vakantiepark dat hier is gevestigd, kunt u eenvoudig Paleis Het Loo of het Dolfinarium bezoeken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wezep

Wilt u met graszoden in Wezep een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Wezep vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wezep uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Wezep € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Wezep dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Dongen

Peggy Vermeulen


5

"In 1 woord super!"

Graszoden leggen Dongen
Referenties

Graszoden in Wezep

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wezep. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wezep gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wezep

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen