Graszoden Westervoort

Waar leggen wij de graszoden in Westervoort?

Gras en Groen is als bedrijf zeer druk bezig met het aanleggen van graszoden in Westervoort en omgeving. Wij zijn o.a. actief in de wijken Beekenoord, Broeklanden, Emmerik, Ganzenpoel, Het Ambacht, Hoogeind, Lange Maat, Leigraaf, Mosterdhof, Naederhuizen, Schans, Steenderens en Vredeburg. Wij komen natuurlijk onze graszoden ook in het centrum van Westervoort leggen.

Ook in de omliggende gemeente rondom Westervoort kunt u de vakmensen van Gras en Groen Graszoden tegenkomen.

Natuurparken rondom het dorp Westervoort:

Op de splitsing tussen de Nederrijn en de IJssel vindt u het dorp Westervoort terug. De natuurgebieden in deze streek zijn groot in aantal. Een van deze natuurgebieden is de Hondsbroekse Pleij. In deze uiterwaarden is het heerlijk wandelen en fietsen. Het unieke van dit gebied is dat de rivieren hier met opzet meer ruimte krijgen. Naast deze rivieren zijn bankjes geplaatst waar u in deze mooie omgeving even heerlijk tot rust kunt komen.

Al het groen in Westervoort:

Parken zijn er genoeg in Westervoort. Eentje pikken we eruit. Dat is Park Emmerik. Het park is onlangs gerenoveerd, waardoor het nu aantrekkelijk is voor elke leeftijdsgroep. Er is een ontmoetingsplek, een vlindertuin en genoeg ruimte om te recreëren. Ook het park Geerken moet nog even benoemd worden. Het park is speciaal ingericht om de sportieve recreant tegemoet te komen. In het park staan diverse fitnesstoestellen geplaatst.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Westervoort

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Westervoort? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Westervoort vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Westervoort graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Westervoort

Wilt u bij u in Westervoort de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

van Berkom


5

"Goede kwaliteit gras. Duidelijke onderhoudsinstructies."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Westervoort

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Westervoort. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Westervoort gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Westervoort

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen