Werkgebied

Noord-Brabant

Gras en Groen Graszoden is gevestigd in Den Bosch, dit is de hoofdstad van de provincie. Gras en Groen is daardoor zeer centraal gelegen in de provincie, dit heeft vele voordelen bij het leggen van graszoden bij klanten uit onze eigen provincie. Het is dan ook niet voor niets dat wij bijna dagelijks werkzaam zijn in de steden Tilburg, Eindhoven, Oss en Breda. De bezoeken aan de grote steden worden vrijwel altijd gecombineerd met bezoeken aan dorpen in de directe omgeving. Bij een bezoek aan Breda worden bijvoorbeeld Etten-Leur meegenomen.

Gelderland

De provincie Gelderland is zeer goed te bereiken vanuit onze vestiging in Den Bosch. Bij Zaltbommel en Nijmegen zijn er snelweg verbindingen, dit maakt het bezoek aan onze klanten erg eenvoudig. Het leggen van graszoden doen wij uiteraard weer veelvuldig in de grote steden zoals Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Ede. Doordat er veel rivieren stromen door deze provincie hebben we daar vaak te maken met kleigrond. Problemen met drainage lossen wij tijdens de aanleg op.

Overijssel

De provincie Overijssel worden vaak grote gazons door onze medewerkers aangelegd. De premium graszoden worden vers gesneden en gaan al vroeg op transport. Onze medewerkers leggen ze aan in  Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo of Zwolle. De afstand vormt voor ons geen enkel probleem, onze medewerkers zijn gewend om vroeg vanuit Den Bosch te vertrekken!

Noord-Holland

Doordat er in deze provincie enkele zeer grote steden zijn komen er vele aanvragen binnen. We leggen veel graszoden in Amsterdam en Haarlem maar ook in Hoofddorp, Amstelveen, Zaandamen Alkmaar. Door de bodemstructuur is het vaak nodig de tuin iets op te hogen. Extra grond kan dan ook op bestelling door ons worden verzorgd. De graszoden worden daardoor mooi op de bestrating aangesloten.

Zuid-Holland

In de zeer waterrijke en daardoor natuurrijke provincie Zuid Holland zijn enkele stedelijke gebieden waar erg veel tevreden klanten van ons wonen. In de afgelopen jaren zijn we veelvuldig werkzaam geweest in steden zoals Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Capelle aan den Ijsel. Gazons vormen zowel in kleine als in grote tuinen een mooie open en groene ruimte. Ook in de provincie Zuid Holland leggen wij graszoden voor een zeer scherpe prijs!

Zeeland

Het leggen van graszoden is in de provincie Zeeland erg divers qua werkzaamheden. Bij de ene klant is de ondergrond zeer eenvoudig te bewerken doordat dit uit zand bestaat, bij de volgende klant soms slecht een paar kilometer verder op ligt dan zware zeekleigrond. Inmiddels zijn onze medewerkers meer dan bedreven in het omgaan met deze verschillen. Wanneer u vooraf aangeeft welke ondergrond uw graszoden krijgen weten wij waar we rekening mee dienen te houden. Het leggen van graszoden voeren wij vooral uit in steden zoals Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en Goes. Dat betekend echter niet dat wij in andere steden en dorpen niet werkzaam zijn!

Limburg

De gehele provincie Limburg valt binnen het werkgebied van Gras en Groen. Vooral in het noordelijk deel wonen veel klanten. In steden zoals Venlo, Roermond, Venray en Weert hebben wij veel tevreden klanten. Verder naar het zuiden liggen Sittard, Heerlen en Maastricht, ook daar zijn wij vaak werkzaam geweest. Grappig detail is wellicht dat onze graszoden ook in Limburg worden gekweekt. Op uitgestrekte velden op zandgronden worden deze in zeer grote aantallen gekweekt.

Utrecht

Graszoden leggen in de provincie Utrecht staat voor onze medewerkers vrijwel dagelijks op de agenda. Het kan zijn dat we hier de hele dag mee bezig zijn maar het kan ook gecombineerd wordt met een route in Noord Holland of Flevoland. Dankzij het maken van route’s kunnen wij snel en effectief graszoden leggen, uw tuin kan daardoor altijd binnen 14 dagen van nieuwe graszoden worden voorzien. In de afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe gazons aangelegd in de steden Utrecht, Zeist, Amersfoort, Maarssen, Hilversum en Soest.

Flevoland

Onze jongste provincie heeft veel nieuwbouwwijken waar wij werkzaam zijn. In Almere, Lelystad en Dronten leggen wij onze graszoden.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen