Graszoden Werkendam

Waar leggen wij de graszoden in Werkendam?

Werkendam is een dorp en de belangrijkste plaats in de gelijknamige gemeente. Werkendam telt ongeveer 11.500  inwoners. Dat betekend ook veel tuinen waar nieuw gras zou kunnen komen. Als u dat wilt bent u bij Gras en Groen Graszoden aan het goede adres. Wij leggen onze graszoden in het centrum van Werkendam, ’t Laantje, Burchtpolder, Vervoornepolder-Noord, Vervoornepolder-Zuid, Vierlaan, Werkensepolder, De Schans-Noord, De Schans-Zuid.

De gemeente Werkendam bestaat uit de dorpen Dussen, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk en Werkendam.

Natuurparken rondom de stad:

De Biesbosch vindt u ten westen van Werkendam. De Biesbosch is een prachtig landschap van geulen, moerassen, polders en riviereilanden. In de Biesbosch broeden vele vogels. Er verblijft sinds enkele jaren zelfs een koppel zeearenden, wat zeer uitzonderlijk is. Otters en bevers leven ook in grote aantallen in de Biesbosch. In het gebied zijn daarnaast ongeveer 160 Schotse Hooglanders geteld.

Al het groen in Werkendam:

Het natuurgebied rond Werkendam heeft een oppervlakte van ongeveer 25 hectare. Er zijn moerassige meertjes ontstaan door de vroegere kleiwinning. Daarnaast zijn er zandige oeverwallen en zandstrandjes te vinden. De zwanenbloem, de krabbenscheer en holpijp kunt u aan de plassen vinden. Er broeden ook vogels zoals de rietgors en de kleine karekiet. In de wintermaanden komt u op de plassen vooral watervogels als de smient, de kraakeend en de kuifeend tegen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Werkendam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Werkendam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Werkendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Werkendam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Werkendam

Wilt u bij u in Werkendam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zaltbommel

Lieke van Elshout


5

"Vlot en net werk geleverd."

Graszoden leggen Zaltbommel
Referenties

Graszoden in Werkendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Werkendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Werkendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Werkendam

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen