Graszoden Weesp

Waar leggen wij de graszoden in Weesp?

Voor de aanleg van nieuwe graszoden komen wij regelmatig in de omgeving van Weesp. In Weesp - dat is gelegen onder de rook van Amsterdam - komen wij in de wijken Aertsveld, Leeuwenveld, Bloemendalerpolder, Hogewey, Weesp-Noord, Weesp-Zuid, Aertsveldsepolder en de oostelijke Vechtoever. Ook leggen wij onze premium graszoden in het Centrum van Weesp.

Niet alleen Weesp behoort tot het werkgebied van Gras en Groen Graszoden.

Natuurparken rondom de stad Weesp:

Het Naardermeer kan in dit gebied toch wel tot één van de toppers worden gerekend. Het is een beschermd natuurgebied waar zich vele planten bevinden en de meest zeldzame diersoorten hun habitat hebben. Deze populariteit is vooral te danken aan de ondiepe plassen, de vochtige weilanden, het moerasbos en het schone water.

Al het groen in Weesp:

In Weesp zelf treft u Fort Uitermeer. Rondom het fort zijn er genoeg mogelijkheden om te wandelen door de rietlanden. In het voorjaar kunt u daar genieten van de mooie dotterbloemen en de zeldzame zomerklokjes. Zoals wel vaker biedt een fort al snel een mooi onderdak voor de vleermuizen. Dat is met Fort Uitermeer ook het geval. Een bezoek meer dan waard.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Weesp

Wilt u met graszoden in Weesp een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Weesp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Weesp uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Weesp € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Weesp dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Bergen

Ria Berendse


5

"Het leggen van de graszoden was met een uur klaar."

Graszoden leggen Bergen
Referenties

Graszoden in Weesp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Weesp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Weesp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Weesp

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen