Graszoden Weert

Waar leggen wij de graszoden in Weert

Wij zijn als bedrijf zeer actief met het leggen van grasmatten en de aanleg van tuinen in de gemeente Weert. Zo zijn wij actief met het leggen van graszoden in de wijken Boshoven, Laar, Hushoven, Molenakker, Kampershoek, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Alterweerderheide, Tungelroy, Swartbroek en Stramproy. Natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het hartje centrum van Weert.

Naast dat ons werkgebied in de wijken en het centrum van Weert ligt zijn wij ook actief in de dorpen/gemeentes rondom Weert. Er worden veel graszoden en tuinen aangelegd in o.a. de gemeentes Nederweert, Budel, Ospel en Ell.

Al het groen in Weert

Weert is een stad gelegen in de provincie Limburg. Deze gemeente grenst zowel aan Noord-Brabant als aan België. De gemeente telt ongeveer 49.000 inwoners. In de omgeving van Weert is veel groen te vinden. Enkele bekende natuurgebieden hier zijn de Weerter- en Budelerbergen, De Groote Peel, Het Leudal en de Tungelerwallen.

De Weerter-en Budelerbergen is een groot bosgebied. Het gebied kent vele heidevelden en grote stukken naaldbos. Het gebied wordt deels gebruikt voor militaire doeleinden. Daarnaast kan men hier heerlijk rondwandelen en genieten van de natuur.

De Groote Peel is een uitgestrekt hoogveengebied. Het is een fraai gebied om rond te lopen en zeker de moeite waard voor een bezoek.

Het Leudal en de Tungelerwallen zijn mooie bosgebieden waar men een variëteit ziet aan zowel naald als loofbos. Er zijn wandelpaden aangelegd waar door wandelaars en hardlopers veel gebruik van wordt gemaakt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Weert niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief in de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van de gemeente Weert. Met name in de wijken Laarveld en Suffolkweg zijn wij actief. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op groen. Als bedrijf zijn wij zeer goed in staat om uw tuin aan te passen aan deze stijl.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Natuurlijk wandelt u graag in mooie natuurgebieden. Echter biedt het centrum van Weert ook zeer leuke stadsparken waar een wandeling gemaakt kan worden of waar je even heerlijk tot rust kunt komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Weert

Wilt u met graszoden in Weert een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Weert vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Weert uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Weert € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Weert dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Ronald Smeijers


5

"Zeer deskundig, meedenkend en bovenal, harde werkers."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Weert

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Weert. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Weert gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Weert

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen