Graszoden Wateringen

Ook in Wateringen leggen wij uw graszoden.

Wateringen bevindt zich in het Westland van Zuid-Holland. Het is een klein stadje met ongeveer 15 duizend inwoners. Kwintsheul was tot 2003 onderdeel van de gemeente Wateringen. Sinds de herverdeling in 2004 bestaat de gemeente Westland uit de volgende deelgemeenten:

De deelgemeente Wateringen kunnen we grofweg verdelen in de wijken Ambachtshof, Wateringen-Noord, Vliettuinen, Suydervelt, Plan-Zuid, Kwintsheul-Oost, Oranjehof, Hofwijk en Essellanden. In deze wijken is Gras en Groen Graszoden regelmatig te vinden voor het leggen van graszoden bij particulieren en bedrijven. 

Natuurparken rondom de stad:

Het natuurpark Stadlandschap Hoekpolder is een prachtig groen natuurgebied waar wandelen als een waar feest wordt ervaren. Het gebied ligt ten oosten van Wateringen en het bevat veel flora en fauna. Het park is vanwege de vele wandel- en fietsmogelijkheden zeer toegankelijk te noemen. Ook het Wilhelminapark is een goed vluchtoord voor degenen die de rust willen opzoeken.

Al het groen in Wateringen:

Rustig wandelen in Wateringen - velen zijn u al voorgegaan. Het leuke hiervan is dat de gemeente Wateringen de wandelaar om de haverklap bankjes biedt om even uit te rusten en van het uitzicht te genieten. Zelfs de vogels hebben deze mooie plek ontdekt. Broedvogels zoals de bergeend, ekster, boomklever, bonte specht en goudhaan vertoeven hier regelmatig.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wateringen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wateringen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wateringen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wateringen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wateringen

Wilt u bij u in Wateringen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Peter van de Kant


5

"Al met al een aanrader!"

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Wateringen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wateringen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wateringen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wateringen

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen