Graszoden Wassenaar

Waar leggen wij premium graszoden in Wassenaar?

Wassenaar is een behoorlijke gemeente onder de rook van Den Haag. Deze decadente gemeente - althans, zo wordt deze vaak beschouwd - telt bijna 26 duizend inwoners en bevindt zich in de gemeente Zuid-Holland. Deze gemeente bestaat uit een aantal deelgemeenten, namelijk Kerkehout, De Kieviet, Oud Wassenaar, Nieuw Wassenaar, Maaldrift, Rijksdorp, Den Deijl en natuurlijk Wassenaar zelf.

In bovenstaande deelgemeenten zijn wij regelmatig te vinden voor het leggen van graszoden. Maar ons werkgebied reikt natuurlijk verder dan slechts de deelgemeente Wassenaar. Ook in omringende plaatsen zijn wij vaak druk bezig en zou u ons tijden het werk kunnen aantreffen. 

Waarom is Wassenaar zo uniek? Daar zijn meerdere redenen voor. Het betreft onder meer de Wassenaarse Slag, waar zich nog veel restanten van de Atlantikwall bevinden. Eén van die restanten is bijvoorbeeld een betonnen muur van enkele honderden meters lang. De ondergronds gemetselde gangen verbinden vijf grote bunkers met elkaar. Momenteel is het in gebruik als een vleermuisreservaat dat slechts in de zomer te bezichtigen is.

Natuurparken rondom de stad:

Meijendel is een zeer afwisselend duingebied. Dit gebied hoort bij de gemeente Wassenaar. Het bevat met dichte bossen, meren, struwelen, natte duinvalleien en grasvlakten alles wat een natuurliefhebber wenst. Het natuurgebied Meijendel is 2000 hectare groot. Er zijn veel wandel- en fietspaden in Meijendel aanwezig. Zoals hierboven reeds gemeld herbergen de duinen  verschillende bunkers die afkomstig zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Ze worden momenteel nog door de vleermuizen gebruikt als een heerlijke slaapplaats.

Al het groen in Wassenaar:

Wassenaar is zeer groen te noemen. Het heeft een strand van 8 kilometer lang, mooie en uitgestrekte duingebieden en een stadscentrum dat omgeven is door diverse bossen en veel landgoed. In de 19e eeuw werden de duinen gebruikt voor afgraving ten behoeve van zandwinning. Tevens was de grond geschikt voor de alom bekende bollenteelt. Tegenwoordig fungeert het weer gewoon als een natuurgebied.

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wassenaar

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wassenaar? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wassenaar vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wassenaar graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wassenaar

Wilt u bij u in Wassenaar de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Apeldoorn

Thomas de Bruijn


5

"strakker bijligt dan het het gezicht van Marijke van Helwegen"

Graszoden leggen Apeldoorn
Referenties

Graszoden in Wassenaar

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wassenaar. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wassenaar gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wassenaar

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen