Graszoden Wageningen

Waar leggen wij de graszoden in Wageningen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Wageningen. Wij zijn o.a. actief in de wijken Oude Stad Binnenstad, Buitenwijk Wageningen-Noord, Buitenwijk Wageningen-Oost, Buitenwijk Wageningen-West, Buitenwijk Wageningen-Noordwest, Buitenwijk Tarthorst-Roghorst-Haverlanden, Buitenwijk Wageningen-Noordoost, Uitbreidingsplan-Noordwest, Wageningen Hoog, Verspreide huizen Hogesteeg De Keyzer, Verspreide huizen vroegere Nude-gebied, Verspreide huizen Het Binnenveld, Verspreide huizen Wageningse Berg, De Eng en omgeving, Verspreide huizen Uiterwaarden en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Wageningen.

Al het groen in Wageningen

Wageningen is een gemeente gelegen in de provincie Gelderland en telt ongeveer 38.000 inwoners. Betreft groene omgeving zit je in Wageningen goed. Zo kent Wageningen de natuurgebieden Belmonte Arboretum, Arboretum De Dreijen, De Blauwe Kamer en Het Binnenveld.

Het landgoed Belmonte Arboretum is een mooi gebied waar vele coniferen, loofbomen en naaldbomen staan. Men kan hier heerlijk rondwandelen en genieten van de omgeving.

Arboretum De Dreijen is een zeer mooi aangelegde tuin waar vele soorten flora te vinden zijn. Er zijn grasvelden, zeer mooie bomen en een grote diversiteit aan bloemsoorten. Het is zeker de moeite waard deze tuin te bezoeken.

De Blauwe kamer is een natuurgebied waar het water van de Nederrijn vrij doorheen stroomt. Het gebied kent vele stukken bos en waterrijk gebied. Het gebied is mede hierdoor zeer in trek bij vele vogelsoorten. Enkele vogelsoorten die in het gebied gevestigd zijn, zijn Lepelaars, Zilverreigers en aalscholvers. Heel af en toe komen hier ook visarenden voor. Vooral vogelliefhebbers kunnen zich in dit gebied goed vermaken.

Het Binnenveld is een agrarisch gebeid dat wordt afgewisseld door weilanden en maïsakkers. Daarnaast vind men hier veel knotbomen en hakhoutbosjes. Het is een zeer mooi gebied om per fiets te verkennen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Wageningen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief in de nieuwbouwwijken van Wageningen. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijken Nieuw Kortenoord-Mozaïekpark, De lancet, Mouterijnoort en De Meesterproef. Deze wijken zijn gebouwd met het oogpunt op duurzaamheid, moderniteit en groenvoorziening. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze aspecten door te voeren naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wageningen kent veel groen en water in zijn omgeving. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze natuurgebieden/waterplassen te bezoeken. Echter kan het ook heerlijk zijn om in één van de stadsparken in Wageningen even heerlijk tot rust te komen. In deze stadsparken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Wageningen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Wageningen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Wageningen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Wageningen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Wageningen

Wilt u bij u in Wageningen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Joost Schier


4

"Al met al een mooi gazon aangelegd!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Wageningen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Wageningen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Wageningen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Wageningen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen