Graszoden Waddinxveen

Waar leggen wij onze graszoden in Waddinxveen?

In Zuid-Holland bevindt zich de gemeente Waddinxveen. Deze gemeente - die ruim 25 duizend inwoners telt - bestaat uit de deelgemeenten Noordeinde, Middelburg, Kop van Bloemendaal en Waddinxveen zelf. In deze regio zijn wij zeer actief met het leggen van onze premium graszoden. U kunt ons terugvinden in met name de wijken Centrum, Vondelwijk, Schieland, Oranjewijk, Noordeinde, Moerkapelle en Groenswaard.

Wat doen we exact?

Bij het leggen van graszoden wordt eerst het oude gras er met een machine af gesneden en afgevoerd. Vervolgens kan de grond worden gefreesd. Dat is nodig om de grond beter bewerkbaar te maken. De bodem wordt uitgeharkt en geëgaliseerd met een waterpas. Met het walsen van de grond beëindigen we de voorbereidende fase. De nieuwe graszoden kunnen er nu op.

Natuurparken rondom de stad:

Droogmakerij Zuidplaspolder is een bemalen gebied dat van oorsprong een meer of een ander groot water was. De droogmakerij is volledig ingericht naar menselijk inzicht, met als gevolg dat het een ultieme landschapsvorm heeft. In deze polder bevindt zich overigens Neerlands laagste punt.

Al het groen in Waddinxveen:

Bekend is het Gouwebos. Het is voor de inwoners van Waddinxveen en omstreken een geliefd park- en bosgebied. Het gebied heeft een gevarieerd aanbod voor de natuurliefhebber. Het omvat open velden, veel plassen, begroeiing met vlierbessen, essen, verken en elzen. In 1973 werd in het Gouwebos de eerste boom geplant. Binnen no-time - het duurde slechts negen jaar - is het een prachtig wandelgebied geworden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Waddinxveen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Waddinxveen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Waddinxveen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Waddinxveen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Waddinxveen

Wilt u bij u in Waddinxveen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heinkenszand

Otto Ploegman


5

"Petje af voor de mannen van gras en groen."

Graszoden leggen Heinkenszand
Referenties

Graszoden in Waddinxveen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Waddinxveen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Waddinxveen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Waddinxveen

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen