Graszoden Waddinxveen

Waar leggen wij onze graszoden in Waddinxveen?

In Zuid-Holland bevindt zich de gemeente Waddinxveen. Deze gemeente - die ruim 25 duizend inwoners telt - bestaat uit de deelgemeenten Noordeinde, Middelburg, Kop van Bloemendaal en Waddinxveen zelf. In deze regio zijn wij zeer actief met het leggen van onze premium graszoden. U kunt ons terugvinden in met name de wijken Centrum, Vondelwijk, Schieland, Oranjewijk, Noordeinde, Moerkapelle en Groenswaard.

Wat doen we exact?

Bij het leggen van graszoden wordt eerst het oude gras er met een machine af gesneden en afgevoerd. Vervolgens kan de grond worden gefreesd. Dat is nodig om de grond beter bewerkbaar te maken. De bodem wordt uitgeharkt en geëgaliseerd met een waterpas. Met het walsen van de grond beëindigen we de voorbereidende fase. De nieuwe graszoden kunnen er nu op.

Natuurparken rondom de stad:

Droogmakerij Zuidplaspolder is een bemalen gebied dat van oorsprong een meer of een ander groot water was. De droogmakerij is volledig ingericht naar menselijk inzicht, met als gevolg dat het een ultieme landschapsvorm heeft. In deze polder bevindt zich overigens Neerlands laagste punt.

Al het groen in Waddinxveen:

Bekend is het Gouwebos. Het is voor de inwoners van Waddinxveen en omstreken een geliefd park- en bosgebied. Het gebied heeft een gevarieerd aanbod voor de natuurliefhebber. Het omvat open velden, veel plassen, begroeiing met vlierbessen, essen, verken en elzen. In 1973 werd in het Gouwebos de eerste boom geplant. Binnen no-time - het duurde slechts negen jaar - is het een prachtig wandelgebied geworden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Waddinxveen

Wilt u met graszoden in Waddinxveen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Waddinxveen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Waddinxveen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Waddinxveen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Waddinxveen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Theo Halstra


5

"Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Waddinxveen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Waddinxveen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Waddinxveen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Waddinxveen

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen