Graszoden Waalwijk

Waar leggen wij graszoden in Waalwijk

Wij leggen vaak graszoden in de kom van Waalwijk, Besoijen, Baardwijk, Laageinde, Bloemenoord en het Groenewoud, Zanddonk, Meerdijk, de Hoef, Vrijhoeve en in de buurt van Waspik en in de nieuwbouwwijken Landgoed Driessen en Bloemenoord. Ook in de nabijgelegen kernen Kaatsheuvel, Sprang, Drunen en Vlijmen behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Waalwijk

Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. Waalwijk werd in het noorden begrensd door de Winterdijk. Ten noorden daarvan begint het rivierkleigebied. Het natuurgebied Westelijke Langstraat is een binnen polder dat tussen Waalwijk en Waspik ligt. Waalwijk staat bekend om de schoenfabrieken. In het verleden leverden de runderen in het noorden de huiden en was er veel eikenschors aanwezig, dat bracht de boer ertoe om het leerlooien te beoefenen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Waalwijk niet

Landgoed Driessen ligt niet ver van het centrum van Waalwijk. Het gebied bestaat uit diverse wijken met een eigen woonsfeer. Landgoed Driessen is verweven met wonen en nieuwe natuur, deze samen vormen een mooie woonomgeving die rust en ruimte met zich meebrengt. In de buurt vindt u de Biesbosch, het stuifzandgebied en de Loonse en Drunense Duinen. De Bergsche maas en de omliggende polders aan de noordzijde, zorgen samen voor een rustige mooie omgeving.

Het Geerpark in Vlijmen is een wijk met groen, met binnen- en buitentuinen voor iedereen. Een wijk dat ruimte en ontspanning biedt.

Naast deze nieuwbouwwijken zijn in Waalwijk ook nog parken:

Wandelpark in Waalwijk

Het Wandelpark is aangelegd door de gemeente Waalwijk. In het midden van het park is een grote vijver aangelegd en voor de kinderen is er speelgelegenheid De natuurliefhebber kan genieten van de verschillende bomen, bloemen en planten.

Het nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in Waalwijk

Door de verschillende landschappen is er verscheidenheid aan fauna en flora. De Loonse Duinen heeft een droge en zanderige bodem, waar Ruighaarmos, Bekermos en Rendiermos en diverse soorten grassen voorkomen. In schril contrast met de duinen groeien in de Brand, weelderige begroeide, zompige moerassen en weilanden. Er zijn wandelroutes om het gebied te verkennen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Waalwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Waalwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Waalwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Waalwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Waalwijk

Wilt u bij u in Waalwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tholen

Gert-Jan


5

"Hoe snel mijn kavel binnen een paar uur tijd opbloeide was schitterend."

Graszoden leggen Tholen
Referenties

Graszoden in Waalwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Waalwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Waalwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Waalwijk

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen