Graszoden Vriezenveen

Waar leggen wij graszoden in Vriezenveen

Graszoden zijn ideaal voor het vormen van een nieuw gazon, zo ook in Vriezenveen. Jaarlijks zijn onze medewerkers meerdere keren te vinden in Vriezenveen in Overijssel. In de gemeente Twenterand, waar Vriezenveen onderdeel van is, komt Gras en Groen Graszoden sowieso regelmatig. Het afgelopen jaar waren onze medewerkers in Vriezenveen voor graszoden leggen, maar ook in omliggende plaatsen. Wij leggen graszoden onder andere in; Borne, Tubbergen, Nijverdal, Rijssen, Weerselo en Hengelo.

Al het groen in Vriezenveen

Met onze graszoden dragen wij bij aan het groen in Vriezenveen. De woonplaats ligt echter al in een erg groene omgeving. Het nationale park de Sallantse Heuvelrug ligt vlakbij en dit is een ware trekpleister voor recreanten. In dit uitgestrekte natuurgebied krijgt de natuur de vrije hand. Dit vroegere productiebos wordt steeds vaker terug gegeven aan de natuur waardoor een grote variatie ontstaat in de flora en fauna. Naast groot wild zoals edelherten, dassen en everzwijnen zijn er ook nog enkele korhoenderen te vinden. Dit maakt het gebied uniek voor Nederland.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Vriezenveen niet

Het leggen van graszoden in Vriezenveen en omgeving bestaat vaak voornamelijk uit het vervangen van een oude grasmat. In de nieuwbouwwijken is dit anders. Hier wordt met premium graszoden een nieuw gazon aangelegd. Nadat onze medewerkers klaar zijn met de werkzaamheden is de tuin ineens af! Nieuwbouw in Vriezenveen waar onze medewerkers graag graszoden leggen zijn: Broekland, Sportlaan, de wetering en ’t Hart.

Naast deze nieuwbouwwijken zijn er in Vriezenveen ook nog enkele parken

Naast een erg groene omgeving is er binnen de gemeente grenzen ook voldoende ruimte voor groen. Door de zeer ruimtelijke inrichting zijn er verschillende sportcomplexen, onder andere twee schaatsbanen in de buitenlucht. Het Herman Jansen-Park is wellicht het mooiste groen in de stad. Hier kunnen de inwoners een lekkere wandeling maken en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vriezenveen

Wilt u met graszoden in Vriezenveen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Vriezenveen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vriezenveen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Vriezenveen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Vriezenveen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Made

Ronnie Oomen


5

"Gras en Groen hoveniers is een bedrijf wat kwaliteit, punctualiteit en erg net werk hoog in het vaandel heeft staan."

Graszoden leggen Made
Referenties

Graszoden in Vriezenveen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vriezenveen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vriezenveen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vriezenveen

  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen