Graszoden Voorthuizen

Waar leggen wij onze premium graszoden in Voorthuizen?

Wij als bedrijf zijn  gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Zo komen wij ook regelmatig in de plaats Voorthuizen en de nabije omgeving. U kunt ons tegenkomen in de wijken Blankensgoed, Componistenwijk, De Kromme Akker, De Maat, De Steenkamp, De Wheem, De Haarkamp, De Prinsenkamp, Prinsessenwijk, Roeleneng, Zeeheldenwijk en natuurlijk komen wij ook in het centrum van Voorthuizen.

Ons werkgebied reikt echter verder dan alleen het dorp Voorthuizen.

Natuurparken rondom het dorp Voorthuizen:

Met namen het Wilbrinkbos is in de omgeving van Voorthuizen interessant te noemen. Het is een groot landgoed waar bossen, landhuizen, vennetjes, vijvers, heiden en houtwallen vechten om voorrang. In dit bos, dat rijk is aan verscheidenheid, kunt u zomaar de bewoonde dassenburcht aantreffen. Het gebied is speciaal ingericht om veel verschillende dieren, bijvoorbeeld reptielen en amfibieën, hun eigen habitat te geven.

Al het groen in Voorthuizen:

Gaat u naar Voorthuizen, dan gaat u ook naar recreatiegebied Zeumeren. Dit gebied is een gevolg van de vroegere zandwinning van het Zeumerse Gat. Zeumeren beslaat ongeveer 77 hectare. Het is ook uniek te noemen vanwege de aanwezigheid van drie afzonderlijke stranden. Deze drie stranden tellen een lengte van zo'n 750 meter. In Zeumeren kunt u wandelen, zwemmen, fietsen en genieten van de zon.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorthuizen

Wilt u met graszoden in Voorthuizen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Voorthuizen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorthuizen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Voorthuizen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Voorthuizen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Berend Janssen


5

"Mannen bedankt voor het vervangen van ons gazon."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Voorthuizen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorthuizen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorthuizen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorthuizen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen