Graszoden Voorthuizen

Waar leggen wij onze premium graszoden in Voorthuizen?

Wij als bedrijf zijn  gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Zo komen wij ook regelmatig in de plaats Voorthuizen en de nabije omgeving. U kunt ons tegenkomen in de wijken Blankensgoed, Componistenwijk, De Kromme Akker, De Maat, De Steenkamp, De Wheem, De Haarkamp, De Prinsenkamp, Prinsessenwijk, Roeleneng, Zeeheldenwijk en natuurlijk komen wij ook in het centrum van Voorthuizen.

Ons werkgebied reikt echter verder dan alleen het dorp Voorthuizen.

Natuurparken rondom het dorp Voorthuizen:

Met namen het Wilbrinkbos is in de omgeving van Voorthuizen interessant te noemen. Het is een groot landgoed waar bossen, landhuizen, vennetjes, vijvers, heiden en houtwallen vechten om voorrang. In dit bos, dat rijk is aan verscheidenheid, kunt u zomaar de bewoonde dassenburcht aantreffen. Het gebied is speciaal ingericht om veel verschillende dieren, bijvoorbeeld reptielen en amfibieën, hun eigen habitat te geven.

Al het groen in Voorthuizen:

Gaat u naar Voorthuizen, dan gaat u ook naar recreatiegebied Zeumeren. Dit gebied is een gevolg van de vroegere zandwinning van het Zeumerse Gat. Zeumeren beslaat ongeveer 77 hectare. Het is ook uniek te noemen vanwege de aanwezigheid van drie afzonderlijke stranden. Deze drie stranden tellen een lengte van zo'n 750 meter. In Zeumeren kunt u wandelen, zwemmen, fietsen en genieten van de zon.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorthuizen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Voorthuizen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Voorthuizen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorthuizen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Voorthuizen

Wilt u bij u in Voorthuizen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Rens van den Heuvel


5

"Zelden zo'n goede en vriendelijke service gehad."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Voorthuizen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorthuizen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorthuizen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorthuizen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen