Graszoden Voorschoten

Waar leggen wij mooie premium graszoden in Voorschoten?

Voorschoten - het is een mooie gemeente die net geen 25 duizend inwoners telt. Het Zuid-Hollandse dorp ligt nagenoeg vast aan de grote stad Leiden. We zijn er regelmatig te vinden voor het leggen van graszoden, met name in de wijken Dobbewijk, Noord-Hofland, Adegeest, Nassauwijk, Boschgeest, Starrenburg, Bijdorp, Vlietwijk, Krimwijk, Bloemenwijk en natuurlijk ook in het centrum.

Als wij bij u de graszoden mogen komen leggen, gaat dat als volgt in zijn werk. Het oude gras wordt afgesneden, verwijderd en afgevoerd. Het frezen van de grond kan dan beginnen. Dat zorgt er namelijk voor de grond dan beter bewerkbaar is. Vervolgens wordt de bodem uitgeharkt en minutieus geëgaliseerd. Daarvoor gebruiken we een lange waterpas. Tot slot gaan we de bodem walsen, waarna de nieuwe graszoden kunnen worden gelegd.

Natuurparken rondom de stad:

Het meest uit het oog springende recreatiegebied is Vlietland. Het is gelegen in Leidschendam en wordt gevormd door een enorme plas en kent een oppervlakte van 130 ha. Vlietland is de plaats om te zwemmen, te vissen, paard te rijden, te fietsen en te wandelen. Ook het Vogelsplas Starrevaart is zeer de moeite waard. Met name de vogelkijkhut biedt u een unieke inkijk in het leven van de vogels. 

Al het groen in Voorschoten:

Groen is er volop in de gemeente Voorschoten. Met name De Horsten is interessant te noemen. Het omvat zo'n 450 hectare dat is onderverdeeld in meerdere stukken landgoed, namelijk Eikenhorst, Raaphorst en Ter Horst. Dit gebied is echt prachtig om te wandelen. Tevens vindt u er meerdere weilanden, houtwallen  en de befaamde Seringenberg.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorschoten

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Voorschoten? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Voorschoten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorschoten graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Voorschoten

Wilt u bij u in Voorschoten de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rockanje

Hein Dolsken


5

"Na 1,5 jaar tegen een zandvlakte aan te hebben gekeken hebben jullie er werkelijk een plaatje van gemaakt."

Graszoden leggen Rockanje
Referenties

Graszoden in Voorschoten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorschoten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorschoten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorschoten

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen