Graszoden Voorschoten

Waar leggen wij mooie premium graszoden in Voorschoten?

Voorschoten - het is een mooie gemeente die net geen 25 duizend inwoners telt. Het Zuid-Hollandse dorp ligt nagenoeg vast aan de grote stad Leiden. We zijn er regelmatig te vinden voor het leggen van graszoden, met name in de wijken Dobbewijk, Noord-Hofland, Adegeest, Nassauwijk, Boschgeest, Starrenburg, Bijdorp, Vlietwijk, Krimwijk, Bloemenwijk en natuurlijk ook in het centrum.

Als wij bij u de graszoden mogen komen leggen, gaat dat als volgt in zijn werk. Het oude gras wordt afgesneden, verwijderd en afgevoerd. Het frezen van de grond kan dan beginnen. Dat zorgt er namelijk voor de grond dan beter bewerkbaar is. Vervolgens wordt de bodem uitgeharkt en minutieus geëgaliseerd. Daarvoor gebruiken we een lange waterpas. Tot slot gaan we de bodem walsen, waarna de nieuwe graszoden kunnen worden gelegd.

Natuurparken rondom de stad:

Het meest uit het oog springende recreatiegebied is Vlietland. Het is gelegen in Leidschendam en wordt gevormd door een enorme plas en kent een oppervlakte van 130 ha. Vlietland is de plaats om te zwemmen, te vissen, paard te rijden, te fietsen en te wandelen. Ook het Vogelsplas Starrevaart is zeer de moeite waard. Met name de vogelkijkhut biedt u een unieke inkijk in het leven van de vogels. 

Al het groen in Voorschoten:

Groen is er volop in de gemeente Voorschoten. Met name De Horsten is interessant te noemen. Het omvat zo'n 450 hectare dat is onderverdeeld in meerdere stukken landgoed, namelijk Eikenhorst, Raaphorst en Ter Horst. Dit gebied is echt prachtig om te wandelen. Tevens vindt u er meerdere weilanden, houtwallen  en de befaamde Seringenberg.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorschoten

Wilt u met graszoden in Voorschoten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Voorschoten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorschoten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Voorschoten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Voorschoten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

Marion van de Hoeve


5

"Met 1 telefoontje werden al onze vragen beantwoord"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Voorschoten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorschoten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorschoten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorschoten

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen