Graszoden Voorhout

Waar leggen wij in Voorhout onze premium graszoden?

Ook in Voorhout leggen wij onze kwalitatief hoogstaande graszoden. Voorhout is een plaats die toebehoort aan de gemeente Teylingen. Dat geldt ook voor de plaatsen Warmond en Sassenheim. In 2006 zijn deze drie plaatsen samengegaan. De wijken van Voorhout waarin wij werkzaam zijn, zijn Toegangsweg, 's-Gravendamseweg, Oosthout, Hoogh Teylingen, De Loosters en het buitengebied van Voorhout.

Aangezien we regelmatig in Teylingen te vinden zijn, is het voor ons een koud kunstje ook bij u de graszoden te komen vervangen. In het kort kent onze werkwijze drie stappen, namelijk de oude graszoden verwijderen, de nieuwe graszoden plaatsen en uw tuin piekfijn achterlaten.

Natuurparken rondom de stad:

Met name Noordwijk - dat ten westen ligt van Voorhout - heeft qua natuur een enorme verscheidenheid. In deze natuurgebieden, zowel in de polders, achter de duinen of in de uitgestrekte bloemenvelden is een afzonderlijke vogelwereld ontstaan. Al rijdend door het landschap ziet u links en rechts hyacinten-, narcissen- en tulpenvelden. Deze velden worden afgewisseld met vele stukken landgoed en graslanden. In dit landschap zijn de verschillende soorten planten en dieren haast niet te tellen. 

Al het groen in Voorhout:

Kom tot rust in Voorhout. Er zijn genoeg stadsparken die u deze rust bieden. Park Wilgenhorst springt er wat dat betreft zeker uit. De gemeente heeft daar gezorgd voor vele wandel- en fietsroutes, waardoor u volop kunt genieten van de prachtige natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorhout

Wilt u met graszoden in Voorhout een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Voorhout vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorhout uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Voorhout € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Voorhout dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen 's-Gravenhage

Heuveling


5

"Ik kan Gras en Groen aan iedereen aanbevelen!"

Graszoden leggen 's-Gravenhage
Referenties

Graszoden in Voorhout

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorhout. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorhout gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorhout

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen