Graszoden Voorhout

Waar leggen wij in Voorhout onze premium graszoden?

Ook in Voorhout leggen wij onze kwalitatief hoogstaande graszoden. Voorhout is een plaats die toebehoort aan de gemeente Teylingen. Dat geldt ook voor de plaatsen Warmond en Sassenheim. In 2006 zijn deze drie plaatsen samengegaan. De wijken van Voorhout waarin wij werkzaam zijn, zijn Toegangsweg, 's-Gravendamseweg, Oosthout, Hoogh Teylingen, De Loosters en het buitengebied van Voorhout.

Aangezien we regelmatig in Teylingen te vinden zijn, is het voor ons een koud kunstje ook bij u de graszoden te komen vervangen. In het kort kent onze werkwijze drie stappen, namelijk de oude graszoden verwijderen, de nieuwe graszoden plaatsen en uw tuin piekfijn achterlaten.

Natuurparken rondom de stad:

Met name Noordwijk - dat ten westen ligt van Voorhout - heeft qua natuur een enorme verscheidenheid. In deze natuurgebieden, zowel in de polders, achter de duinen of in de uitgestrekte bloemenvelden is een afzonderlijke vogelwereld ontstaan. Al rijdend door het landschap ziet u links en rechts hyacinten-, narcissen- en tulpenvelden. Deze velden worden afgewisseld met vele stukken landgoed en graslanden. In dit landschap zijn de verschillende soorten planten en dieren haast niet te tellen. 

Al het groen in Voorhout:

Kom tot rust in Voorhout. Er zijn genoeg stadsparken die u deze rust bieden. Park Wilgenhorst springt er wat dat betreft zeker uit. De gemeente heeft daar gezorgd voor vele wandel- en fietsroutes, waardoor u volop kunt genieten van de prachtige natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorhout

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Voorhout? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Voorhout vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorhout graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Voorhout

Wilt u bij u in Voorhout de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Capelle a/d IJssel

Els Bouw


5

"Een geweldig mooi gazon hebben we nu dankzij jullie."

Graszoden leggen Capelle a/d IJssel
Referenties

Graszoden in Voorhout

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorhout. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorhout gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorhout

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen