Graszoden Voorburg

Waar leggen wij onze graszoden in Voorburg?

Voorburg is onderdeel van de grotere gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze stad is in 2002 ontstaan na een fusie met onder meer de dorpen Stompwijk en Wilsveen. Nu telt deze nieuwe gemeente zo'n 40 duizend inwoners. Voorburg is gesitueerd op een oude duin die parallel loopt aan de kust van de Noordzee.

Voorburg bestaat uit diverse wijken. In elke wijk zijn wij wel eens actief bezig met het leggen van onze premium graszoden. Dat zijn bijvoorbeeld de wijken Voorburg-Centrum, Voorburg-West, Voorburg-Oud, Voorburg-Noord, Voorburg-Midden, Sijtwende, Nieuw Essesteijn, Essesteijn, Damsigt en Bovenveen.

Niet alleen in Leidschendam-Voorburg zijn wij werkzaam.

Natuurparken rondom de stad:

Vogelplas Starrevaart - dat zich bevindt in Leidschendam - is met recht een bijzonder aantrekkelijk natuurgebied te noemen. Over de graskade wandelen is er heerlijk en een bezoekje aan de centrale vogelkijkhut is zeker aan te raden, net als een wandeling rond de plas. Vogels zoeken hier veelvuldig hun voedsel, ze broeden er en willen hier graag hun rust vinden.

Al het groen in Voorburg:

In Voorburg wemelt het van de mooie parken. Oude parken, maar ook betrekkelijk nieuwe sieren de stad. In het ene park staat de natuur centraal, in weer een ander park is juist de beeldentuin een publiekstrekker. De parken Middenburg, Hofwijck, Hoekenburg, Arentsburg en Vreugd en Rust zijn beschermde rijksmonumenten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorburg

Wilt u met graszoden in Voorburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Voorburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Voorburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Voorburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Boxtel

Hendrik Beijnen


5

"Wij raden Gras en Groen bij iedereen aan."

Graszoden leggen Boxtel
Referenties

Graszoden in Voorburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorburg

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen