Graszoden Voorburg

Waar leggen wij onze graszoden in Voorburg?

Voorburg is onderdeel van de grotere gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze stad is in 2002 ontstaan na een fusie met onder meer de dorpen Stompwijk en Wilsveen. Nu telt deze nieuwe gemeente zo'n 40 duizend inwoners. Voorburg is gesitueerd op een oude duin die parallel loopt aan de kust van de Noordzee.

Voorburg bestaat uit diverse wijken. In elke wijk zijn wij wel eens actief bezig met het leggen van onze premium graszoden. Dat zijn bijvoorbeeld de wijken Voorburg-Centrum, Voorburg-West, Voorburg-Oud, Voorburg-Noord, Voorburg-Midden, Sijtwende, Nieuw Essesteijn, Essesteijn, Damsigt en Bovenveen.

Niet alleen in Leidschendam-Voorburg zijn wij werkzaam.

Natuurparken rondom de stad:

Vogelplas Starrevaart - dat zich bevindt in Leidschendam - is met recht een bijzonder aantrekkelijk natuurgebied te noemen. Over de graskade wandelen is er heerlijk en een bezoekje aan de centrale vogelkijkhut is zeker aan te raden, net als een wandeling rond de plas. Vogels zoeken hier veelvuldig hun voedsel, ze broeden er en willen hier graag hun rust vinden.

Al het groen in Voorburg:

In Voorburg wemelt het van de mooie parken. Oude parken, maar ook betrekkelijk nieuwe sieren de stad. In het ene park staat de natuur centraal, in weer een ander park is juist de beeldentuin een publiekstrekker. De parken Middenburg, Hofwijck, Hoekenburg, Arentsburg en Vreugd en Rust zijn beschermde rijksmonumenten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Voorburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Voorburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Voorburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Voorburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Voorburg

Wilt u bij u in Voorburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

Marion van de Hoeve


5

"Met 1 telefoontje werden al onze vragen beantwoord"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Voorburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Voorburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Voorburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Voorburg

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen