Graszoden Volendam

Waar leggen wij de graszoden in Volendam?

Wij als bedrijf zijn druk bezig met het verwijderen en vervangen van oud gras in heel Nederland. Daardoor kunt u ons ook in Volendam tegenkomen. In Volendam komen wij in de Bloemenbuurt, Blokgebouw 1 t/m 8, Industriegebied, Middengebied, Oude Kom, Planetenbuurt, Rozettenbuurt en in de Zuidpolder.

Natuurparken rondom de stad Volendam:

Volendam is alom bekend. Maar niet iedereen weet dat Volendam en omgeving een zeer mooie en afwisselende natuur herbergt. Pak eens de fiets en rijd noordwaarts. Over de dijken rijdt u dan heerlijk rustig naar Hoorn. Maar vergeet ook niet de weilanden van Waterland en Purmer wandelend of fietsend te bekijken. Bezoek zeker eens de authentieke dorpjes De Rijp, Middelie en Kwadijk. Ze doen u denken aan de jaren van vroeger.

Al het groen in Volendam:

In Volendam treft u de molen van Katham. Daarnaast bevindt zich het Heitje. Het Heitje is rond 1400 ontstaan en is een van de oudste veenheitjes die Nederland rijk is. Met name de groei van veenmossen, kraaihei, dophei en stuikhei ziet u hier in verschillende combinaties terug. Niet alleen de flora tiert welig, ook de fauna mag er zijn. In het Heitje is het zelfs mogelijk de zilveren maan, een zeer zeldzame vlindersoort,  te zien vliegen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Volendam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Volendam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Volendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Volendam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Volendam

Wilt u bij u in Volendam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

Richard Mooiman


5

"prima werk snel en nauwkeurig"

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Volendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Volendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Volendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Volendam

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen