Graszoden Volendam

Waar leggen wij de graszoden in Volendam?

Wij als bedrijf zijn druk bezig met het verwijderen en vervangen van oud gras in heel Nederland. Daardoor kunt u ons ook in Volendam tegenkomen. In Volendam komen wij in de Bloemenbuurt, Blokgebouw 1 t/m 8, Industriegebied, Middengebied, Oude Kom, Planetenbuurt, Rozettenbuurt en in de Zuidpolder.

Natuurparken rondom de stad Volendam:

Volendam is alom bekend. Maar niet iedereen weet dat Volendam en omgeving een zeer mooie en afwisselende natuur herbergt. Pak eens de fiets en rijd noordwaarts. Over de dijken rijdt u dan heerlijk rustig naar Hoorn. Maar vergeet ook niet de weilanden van Waterland en Purmer wandelend of fietsend te bekijken. Bezoek zeker eens de authentieke dorpjes De Rijp, Middelie en Kwadijk. Ze doen u denken aan de jaren van vroeger.

Al het groen in Volendam:

In Volendam treft u de molen van Katham. Daarnaast bevindt zich het Heitje. Het Heitje is rond 1400 ontstaan en is een van de oudste veenheitjes die Nederland rijk is. Met name de groei van veenmossen, kraaihei, dophei en stuikhei ziet u hier in verschillende combinaties terug. Niet alleen de flora tiert welig, ook de fauna mag er zijn. In het Heitje is het zelfs mogelijk de zilveren maan, een zeer zeldzame vlindersoort,  te zien vliegen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Volendam

Wilt u met graszoden in Volendam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Volendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Volendam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Volendam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Volendam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Maastricht

Paul Nyst


5

"Klasse!"

Graszoden leggen Maastricht
Referenties

Graszoden in Volendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Volendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Volendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Volendam

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen