Graszoden Vlissingen

Waar wij vaak graszoden leggen in Vlissingen

Ondanks dat Vlissingen wat verder van ons bedrijf af ligt hebben wij toch een grote klantenkring op weten te bouwen voor het leggen van onze graszoden. Ook in de omringende dorpen zoals: Middelburg, Veere, Zoutelande, Westkapelle, Domburg en Goes voorzien wij het oude gazon vaak van nieuwe graszoden.

De gemeente Vlissingen heeft een inwonertal van ongeveer 44.353. Tot de gemeente Vlissingen behoren de plaatsen West-Souburg, Titthem en Oost-Souburg.  Vlissingen en Middelburg vormen samen een stedelijk gebied en tellen samen zo’n 93.000 inwoners. De oppervlakte is ongeveer 345 vierkante kilometer, waarvan ongeveer 311 vierkante kilometer bestaat uit water.

Vlissingen ligt aan de Zeeuwse lijn. Dit is de spoorlijn van Vlissingen naar Roosendaal, waarvan Vlissingen het startpunt is. Verder lopen langs Vlissingen de A58. Deze snelweg verbindt Vlissingen met Bergen op Zoom en Goes en loopt tot aan Eindhoven.

Er is een Veerdienst die Vlissingen verbindt met Breskens en wordt gebruikt voor fietsers en voetgangers. Er is geen autoveerdienst meer sinds de bouw van de Westerscheldetunnel. Er vaart een watertaxi tussen het Station van Vlissingen via de binnenstad naar het dok in het Scheldekwartier.

Wetenswaardigheden over Vlissingen

Vlissingen was in de tachtigjarige oorlog in handen van de Spanjaarden. Vlissingen werd door eigen bewoners bevrijd. Daarna kwam Vlissingen in Engels bezit. In 1616 werden deze gebieden teruggegeven aan De Republiek Der Zeven Verenigde Nederlanden.

De economie werd in de dertiger jaren gebouwd op de drie pijlers: toerisme, industrie en haven.

Het oude centrum van Vlissingen heeft wel 300 monumenten en is hiermee de 30e monumentenstad van Nederland. Vlissingen heeft een maritiem karakter, niet alleen door de ligging aan de Westerschelde, maar ook door de robuuste gebouwen in het Scheldekwartier. Omdat de Westerschelde hier en daar nogal ondiep worden bij de meeste schepen  een loods ingezet. De beloodsing is vanaf de boulevards van Vlissingen mooi te zien.

Groene wetenswaardigheden over Vlissingen

Vlissingen trekt  in de zomer zo’n 30.000 bezoekers per jaar. In trek zijn de Bloulevards, het Nollestrand en het Badstrand.

Nollebos en Westduin is een natuur- en recreatiegebied van ca. 26 hectare groot. De duinen zijn hier breder dan elders. Over de speelse en kronkelige paden van Vlissingen naar Dishoek kan men prachtig men wandelen, fietsen en paardrijden.

Door Vlissingen loopt rond de Noordzee het lange-afstandswandelpad genaamd Noordzeepad. Het pad loopt vanaf Schotland via Engeland, België, Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vlissingen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Vlissingen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Vlissingen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vlissingen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Vlissingen

Wilt u bij u in Vlissingen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Venray

Hugo Jochijms


5

"Last but not least, de grasmat ligt er weer voortreffelijk bij."

Graszoden leggen Venray
Referenties

Graszoden in Vlissingen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vlissingen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vlissingen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vlissingen

 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen