Graszoden Vlissingen

Waar wij vaak graszoden leggen in Vlissingen

Ondanks dat Vlissingen wat verder van ons bedrijf af ligt hebben wij toch een grote klantenkring op weten te bouwen voor het leggen van onze graszoden. Ook in de omringende dorpen zoals: Middelburg, Veere, Zoutelande, Westkapelle, Domburg en Goes voorzien wij het oude gazon vaak van nieuwe graszoden.

De gemeente Vlissingen heeft een inwonertal van ongeveer 44.353. Tot de gemeente Vlissingen behoren de plaatsen West-Souburg, Titthem en Oost-Souburg.  Vlissingen en Middelburg vormen samen een stedelijk gebied en tellen samen zo’n 93.000 inwoners. De oppervlakte is ongeveer 345 vierkante kilometer, waarvan ongeveer 311 vierkante kilometer bestaat uit water.

Vlissingen ligt aan de Zeeuwse lijn. Dit is de spoorlijn van Vlissingen naar Roosendaal, waarvan Vlissingen het startpunt is. Verder lopen langs Vlissingen de A58. Deze snelweg verbindt Vlissingen met Bergen op Zoom en Goes en loopt tot aan Eindhoven.

Er is een Veerdienst die Vlissingen verbindt met Breskens en wordt gebruikt voor fietsers en voetgangers. Er is geen autoveerdienst meer sinds de bouw van de Westerscheldetunnel. Er vaart een watertaxi tussen het Station van Vlissingen via de binnenstad naar het dok in het Scheldekwartier.

Wetenswaardigheden over Vlissingen

Vlissingen was in de tachtigjarige oorlog in handen van de Spanjaarden. Vlissingen werd door eigen bewoners bevrijd. Daarna kwam Vlissingen in Engels bezit. In 1616 werden deze gebieden teruggegeven aan De Republiek Der Zeven Verenigde Nederlanden.

De economie werd in de dertiger jaren gebouwd op de drie pijlers: toerisme, industrie en haven.

Het oude centrum van Vlissingen heeft wel 300 monumenten en is hiermee de 30e monumentenstad van Nederland. Vlissingen heeft een maritiem karakter, niet alleen door de ligging aan de Westerschelde, maar ook door de robuuste gebouwen in het Scheldekwartier. Omdat de Westerschelde hier en daar nogal ondiep worden bij de meeste schepen  een loods ingezet. De beloodsing is vanaf de boulevards van Vlissingen mooi te zien.

Groene wetenswaardigheden over Vlissingen

Vlissingen trekt  in de zomer zo’n 30.000 bezoekers per jaar. In trek zijn de Bloulevards, het Nollestrand en het Badstrand.

Nollebos en Westduin is een natuur- en recreatiegebied van ca. 26 hectare groot. De duinen zijn hier breder dan elders. Over de speelse en kronkelige paden van Vlissingen naar Dishoek kan men prachtig men wandelen, fietsen en paardrijden.

Door Vlissingen loopt rond de Noordzee het lange-afstandswandelpad genaamd Noordzeepad. Het pad loopt vanaf Schotland via Engeland, België, Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen.

Projecten in Vlissingen

Alle projecten

Graszoden leggen Vlissingen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Vlissingen. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Vlissingen

Wilt u graszoden laten leggen in Vlissingen? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Vlissingen gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Vlissingen

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Vlissingen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Vlissingen

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.