Graszoden Vlaardingen

Waar leggen wij de graszoden in Vlaardingen


Wij als bedrijf zijn zeer actief in de gemeente Vlaardingen met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo zijn wij actief in de wijken Westwijk, Vettenoordse Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord, Broekpolder en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Vlaardingen.

Wij zijn als bedrijf ook zeer actief met het aanleggen van tuinen en grasmatten in de omliggende gemeentes rondom Vlaardingen. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot Maassluis, Maasland, Rozenburg, Spijkenisse en Hoogvliet.

Al het groen in Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 71.000 inwoners. Qua natuurgebieden zit het in Vlaardingen goed. Enkele bekenden natuurgebieden in deze gemeente zijn de Vlietlanden en de Rietputten.

De Vlietlanden is een authentiek, niet ingepolderd en uitgestrekt laagveengebied. Het is een zeer mooi gebied waar je heerlijk kunt rondwandelen en een gebied waar er zeer bijzonder vogels zich gevestigd hebben. Zo zijn er o.a. Blauwborsten, Lepelaars en vele weidevogels.

Het gebied de Rietputten is een klein natuurgebied wat een zeer natte grond heeft. Dankzij deze natte gronden is er hier een rietnatuur ontwikkeld. Vandaar de naam Rietputten. Het is een zeer mooi gebied waar men heerlijk kan rondwandelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Vlaardingen niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Vlaardingen. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Drieklank, Vlaardings Geluk, Park Hoog Lede en de wijk De Eilanden.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukke stad kan men altijd één van de stadsparken in en rondom het centrum van Vlaardingen bezoeken. In deze parken is veel groen aanwezig en er staan voldoende bankjes om even te kunnen zitten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vlaardingen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Vlaardingen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Vlaardingen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vlaardingen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Vlaardingen

Wilt u bij u in Vlaardingen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

René Wenting


5

"Binnen één dag het volledige gazon van 150 m² vervangen, dat had ik niet voor mogelijk gehouden."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Vlaardingen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vlaardingen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vlaardingen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vlaardingen

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen