Graszoden Vianen

Waar leggen wij de graszoden in Vianen


Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Vianen. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Amaliastein, Binnenstad, Blankenborch, De Hagen, Zederik, Hogeland, Monnikenhof I, Monnikenhof II en Monnikenhof III. Daarnaast leggen wij ook tuinen en graszoden aan op bedrijventerreinen zoals De Biezen, De Hagen en Gaasperwaard. Tot slot leggen wij onze grasmatten en tuinen ook aan in het hartje centrum van Vianen.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeentes en dorpskernen rondom de gemeente Vianen. Ons werkgebied reikt o.a. tot IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Culemborg, Lexmond, Lopikerkapel, Hagestein, Benschop en Schalkwijk.

Al het groen in Vianen

Vianen is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat groen in zijn omgeving. Het bekendste natuurgebied in Vianen is het natuurgebied Panoven.

Natuurgebied de Panoven is een 3.3 hectare groot gebied waar grasland wordt afgewisseld door sloten met natuurvriendelijke oevers. Het is een zeer mooi gebied om wandelend of per fiets te bezichtigen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Vianen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Vianen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken De Bleek en Oud-Hollands wonen. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Vianen te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Vianen een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vianen

Wilt u met graszoden in Vianen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Vianen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vianen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Vianen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Vianen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Son en Breugel

Erik Knottnerus


5

"Wat een toppers!"

Graszoden leggen Son en Breugel
Referenties

Graszoden in Vianen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vianen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vianen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vianen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen