Graszoden Vianen

Waar leggen wij de graszoden in Vianen


Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Vianen. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Amaliastein, Binnenstad, Blankenborch, De Hagen, Zederik, Hogeland, Monnikenhof I, Monnikenhof II en Monnikenhof III. Daarnaast leggen wij ook tuinen en graszoden aan op bedrijventerreinen zoals De Biezen, De Hagen en Gaasperwaard. Tot slot leggen wij onze grasmatten en tuinen ook aan in het hartje centrum van Vianen.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeentes en dorpskernen rondom de gemeente Vianen. Ons werkgebied reikt o.a. tot IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Culemborg, Lexmond, Lopikerkapel, Hagestein, Benschop en Schalkwijk.

Al het groen in Vianen

Vianen is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat groen in zijn omgeving. Het bekendste natuurgebied in Vianen is het natuurgebied Panoven.

Natuurgebied de Panoven is een 3.3 hectare groot gebied waar grasland wordt afgewisseld door sloten met natuurvriendelijke oevers. Het is een zeer mooi gebied om wandelend of per fiets te bezichtigen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Vianen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Vianen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken De Bleek en Oud-Hollands wonen. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Vianen te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Vianen een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vianen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Vianen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Vianen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vianen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Vianen

Wilt u bij u in Vianen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Vianen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vianen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vianen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vianen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen