Graszoden Venray

Waar leggen wij de graszoden in Venray

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Venray. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Antoniusveld, Brabander, Brukske, Landweert, Venray Noord-West, Veltum, Venray West-Midden, Venray West-Zuid, Venray-Zuid en natuurlijk leggen wij onze zoden ook het hartje centrum van Venray.


Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de gemeentes en dorpskernen rondom Venray. Ons werkgebeid reikt o.a. tot Heide, Leunen, Oostrum, Meerlo, Wanssum, Overloon, Vierlingsbeek, Castenray, Tienray, Swolgen, Oploo, Ysselsteyn en Milheeze.

Al het groen in Venray

Venray is een gemeente gelegen in de provincie Limburg en telt ongeveer 43.000 inwoners. De gemeente kent enkele natuurgebieden in zijn omgeving. De bekendste zijn de Maasduinen en de Groote Peel.

De Maasduinen is een 4500 hectare groot nationaal park. In dit gebied zijn er zeer vele plant en diersoorten te bezichtigen. Er zijn speciale wandelpaden aangelegd waarover u kunt lopen en zo door heel het gebied wordt geleid. Er zijn veel projecten bezig om dit gebied in stand te houden en de natuur te verbeteren.

Het nationaal park De Groote Peel is een 1400 hectare groot natuurgebied dat vroeger gebruikt werd om turf te steken. Tegenwoordig is het een ontwikkeld natuurgebied dat zeer vogelrijk is. In dit gebied zijn ook wandelroutes aangelegd waar men heerlijk kan wandelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Venray niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Venray. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de wijken Aan den Heuvel, Gouden Leeuwplein, Smellenkkenlaan en Vlakwater. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp. 

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Venray te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Venray een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Venray

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Venray? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Venray vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Venray graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Venray

Wilt u bij u in Venray de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Dongen

Charleston


5

"En last but not least: een prachtig dik en gezond gazon!"

Graszoden leggen Dongen
Referenties

Graszoden in Venray

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Venray. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Venray gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Venray

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen