Graszoden Venlo

Waar leggen wij de graszoden in Venlo

Wij zijn zeer actief met het leggen van graszoden in de gemeente Venlo. Zo leggen wij in alle 7 stadsdelen onze grasmatten. De stadsdelen waar wij onze zoden leggen zijn Venlo met daarin de wijken Venlo-Oost/Zuid/Noord en West. In Blerick met daarin de wijken Hout-Blerick en Boekend. In Tegelen met daarin de wijk Steyl. In Belfeld met daarin de wijken Centru,, Geloo, het Broek en de wijk Bolenberg. Daarnaast leggen wij in de stadsdelen Arcen, Lomm en velden ook onze graszoden.

Daarnaast leggen wij in omliggende dorpen/steden ook onze grasmatten. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in Sevenum, Grubbenvorst, Horst, Maasbree en Baarlo.

Al het groen in Venlo

De gemeente Venlo is de grootste gemeente van Noord Limburg en telt ongeveer 100.000 inwoners. De gemeente is gelegen langs de maas en heeft dus een waterrijke omgeving. Rondom de gemeente Venlo zijn zeer mooie natuurgebieden te vinden waar men heerlijk kan rondwandelen en genieten van de natuur. Zo is er rond Venlo het nationaal park de Maasduinen gevestigd. Daarnaast is er ook het gebied Eikenweerd wat zeer de moeite waard is om te bezoeken.

De Maasduinen is een 4500 hectare groot nationaal park. In dit gebied zijn er zeer vele plant en diersoorten te bezichtigen. Er zijn speciale wandelpaden aangelegd waarover u kunt lopen en zo door heel het gebied wordt geleid. Er zijn veel projecten bezig om dit gebied in stand te houden en de natuur te verbeteren.

De Eikenweerd is een natuurontwikkelingsgebied gelegen in de uiterwaarden van de maas. Het gebied bevat vele wandel en fietsroutes waardoor men makkelijk het gebied kan verkennen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Venlo niet

In de nieuwbouwwijken Venlo-Noord en Zuid zijn wij als bedrijf zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden. De nieuwere wijken zijn vaak groen ingericht en wij als bedrijf kunnen deze lijn goed doortrekken naar uw eigen voor of achtertuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie natuurgebieden die rondom Venlo aanwezig zijn, zijn er in het stadscentrum zelf ook enkele mooie parkjes waar men lekker kan rondwandelen of even lekker tot rust kan komen. Er staan in deze parken voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en kan genieten van de groene natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Venlo

Wilt u met graszoden in Venlo een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Venlo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Venlo uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Venlo € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Venlo dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Herman Schoonhoven


5

"Snel en goed gelegd!"

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Venlo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Venlo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Venlo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Venlo

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen