Graszoden Velserbroek

Waar leggen wij de graszoden in Velserbroek?

Ook in Velserbroek leggen wij onze graszoden. Velserbroek is een dorp in de provincie Noord-Holland. Velserbroek behoort tot de gemeente Velsen en het telt zo’n 16.000 inwoners. Wij komen onder andere in de wijken Hofgeest, Kampbuurt, Peilkruidbuurt, Vondelkwartier, Weidbuurt en Buurt 84 t/m 89.

Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in andere dorpen en steden in de nabije omgeving.

Natuurparken rondom de stad: 

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een plek waar u als toerist moet zijn geweest. Aan de rand van dit grote duinreservaat vindt u het dorp Velserbroek terug. Vanuit het dorp is het reservaat zeer eenvoudig te bezoeken. Ruim 38 vierkante kilometer aan natuurschoon ligt hier op u te wachten. Fietsen, wandelen, zwemmen of paardrijden - het kan hier allemaal. Nagenoeg alle gebieden zijn vrij toegankelijk, zeker tussen zonsopgang en zonsondergang. 

Al het groen in Velserbroek:

In Velserbroek zelf kunt u ook heerlijk genieten van al het groen dat dit dorp te bieden heeft. Met name de Westbroekplas is bij de inwoners een zeer geliefd recreatiegebied. Zwemmen is mogelijk en ook de kinderen kunnen prettig en veilig spelen in de speeltoestellen die zich op het strand bevinden. Rondom de plas is het voor hondenliefhebbers mogelijk rustig met de trouwe viervoeter een rondje te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Velserbroek

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Velserbroek? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Velserbroek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Velserbroek graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Velserbroek

Wilt u bij u in Velserbroek de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Oosterdorp


5

"Wij zijn zeer tevreden en dit bedrijf maakt echt reclame voor zichzelf."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Velserbroek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Velserbroek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Velserbroek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Velserbroek

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen