Graszoden Velserbroek

Waar leggen wij de graszoden in Velserbroek?

Ook in Velserbroek leggen wij onze graszoden. Velserbroek is een dorp in de provincie Noord-Holland. Velserbroek behoort tot de gemeente Velsen en het telt zo’n 16.000 inwoners. Wij komen onder andere in de wijken Hofgeest, Kampbuurt, Peilkruidbuurt, Vondelkwartier, Weidbuurt en Buurt 84 t/m 89.

Natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in andere dorpen en steden in de nabije omgeving.

Natuurparken rondom de stad: 

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een plek waar u als toerist moet zijn geweest. Aan de rand van dit grote duinreservaat vindt u het dorp Velserbroek terug. Vanuit het dorp is het reservaat zeer eenvoudig te bezoeken. Ruim 38 vierkante kilometer aan natuurschoon ligt hier op u te wachten. Fietsen, wandelen, zwemmen of paardrijden - het kan hier allemaal. Nagenoeg alle gebieden zijn vrij toegankelijk, zeker tussen zonsopgang en zonsondergang. 

Al het groen in Velserbroek:

In Velserbroek zelf kunt u ook heerlijk genieten van al het groen dat dit dorp te bieden heeft. Met name de Westbroekplas is bij de inwoners een zeer geliefd recreatiegebied. Zwemmen is mogelijk en ook de kinderen kunnen prettig en veilig spelen in de speeltoestellen die zich op het strand bevinden. Rondom de plas is het voor hondenliefhebbers mogelijk rustig met de trouwe viervoeter een rondje te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Velserbroek

Wilt u met graszoden in Velserbroek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Velserbroek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Velserbroek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Velserbroek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Velserbroek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Pieter Mans


5

"Bijna op iedere gewenste dag konden ze mijn gazon leggen."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Velserbroek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Velserbroek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Velserbroek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Velserbroek

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen